Kirjasto

 

Hailuodon kirjastossa noudatetaan voimassaolevia koronarajoituksia ja -suosituksia.

Hailuodon kirjasto on osa OUTI-kirjastoja, alueellista kirjastokonsortiota (Konsortioon liityttiin 7.1.2016, katso karttapohjassa tumman viininpunaisella värillä Oulun kohdalle merkitty alue), jolla on yhteinen aineistotietokanta osoitteessa outi.finna.fi . Myös asiakastietokanta on sama, joten Oulussa, Oulunsalossa tai missä tahansa toimialueellamme voit jo tietämättäsi omistaa kirjastokortin Hailuodon kirjastoon.

Hailuodon kirjastoon kuljetetaan joka viikko asiakkaiden varaamia, maksuttomia seutulainoja koko toiminta-alueen 330 000 asukasta palvelevista kirjastoista. Kirjaston aineistotietokannan yhteydestä löytyvät netissä myös Hailuodon kirjaston sähköiset palvelut: e-lehdet ja e-kirjat sekä äänikirjojen, musiikin, dokumenttien ja elokuvien striimauspalvelut [avaa linkki].

Jos olet jo kirjaston asiakas ja käyttäjätiedoissasi on sähköpostiosoite, voit tilata (”vaihtaa”) itse etäkäyttöön tarvittavan PIN-koodin tästä [avaa linkki]. Muussa tapauksessa ota yhteyttä etäkäyttöasioissa osoitteeseen kirjasto@hailuoto.fi .

Kirjastoyhteistyön ansiosta myös Oulusta tai muista mantereen kirjastoista lainattua aineistoa voi palauttaa suoraan Hailuodon kirjastoon. Palautusluukku on avoinna aina! Vastaavasti myös Hailuodon kirjastoaineiston voi palauttaa mantereella oleviin kirjastoihin, esimerkiksi torinrannan pääkirjastoon Oulussa.

Lapsiperheille PIN-koodien lisääminen kirjastokortteihin mahdollistaa sen, että koko perheen kirjastolainat voi uusia yksi käyttäjä samalla kirjautumisella. Kysy lisää kirjastosta.

Kirjaston paikallinen erikoisuus on lehtisalin vaihtuva taidenäyttely ja asiakastilojen taidekokoelma. Kirjaston omissa kokoelmissa on lainattavissa kirjoja, lehtiä, konsolipelejä, BluRay- ja DVD-elokuvia, äänikirjoja ja musiikkia.

Kirjastossa lisäksi:

  • lehtisali, jossa päivän sanomalehdet ja aikakauslehtiä
  • langaton internetyhteys
  • asiakastietokone
  • kopiointi ja A4-tulostus

Tule ja kysy lisää kirjaston palveluista!

 

Aukioloajat

Ympäri vuoden:

  • ke ja pe klo 14 – 20
  • ti klo 10 – 16
  • aattopäivinä klo 10 – 16

Lisäksi juhannuksesta elokuun puoleenväliin:

  • ma klo 14 – 20

Yhteystiedot

Hailuodon kirjasto
Luovontie 61
90480 Hailuoto
kirjasto(a)hailuoto.fi