Ajankohtaista

Tarjouspyyntö retkeilyreitistöjen hoidosta

Hailuodon kunta pyytää tarjousta taukopaikkojen, lintutornien ja retkeilyreitistöjen hoidosta vuonna 2019. Taukopaikkoja ovat Vasken, Ulkokarvon, Maasyvänlahden ja Sunijärven taukotuvat sekä Hannuksenlammen laavu. Lintutornit sijaitsevat Kutukarilla, Syökarinlahdella ja Maasyvänlahdella. Pitkospuureittejä on Kirkkosalmella, Syökarissa, Marjaniemessä ja Hannuksenlammella. Tarjouksen tulee sisältää yllämainittujen paikkojen ja merkittyjen reittien kokonaisvaltainen hoito ja huolto.   Hoito- ja huoltotehtäviin kuuluvat mm: -reitistöjen raivaus […]

Tarjouspyyntö talvikunnossapidosta talvikaudelle 2018-2019

Tarjouspyynnön kohteena ovat Hailuodon kunnan alueella sijaitsevien – yksityisteiden auraus/linkous – vakituisten asuntojen pihateiden auraus/linkous – kaavateiden auraus/linkous – kunnan omien kiinteistöjen piha-alueiden auraus/linkous ja liukkaudentorjunta sekä hiekoitushiekan keräys. Talvikunnossapidon piiriin kuuluu yksityisteitä n. 85 kpl, pituudeltaan yhteensä n. 50 km. Vakituisesti asuttuja pihoja on n. 450 kpl, ja niillä yksityisteiltä haarautuvia pihateitä arviolta n. […]

Lokakuun kuntatiedote on ilmestynyt

Lokakuun kuntatiedotteessa on asiaa mm. influenssarokotuksista ja vapaa-aikatoimen syysretkestä sekä tarjouspyynnöt reitistöjen hoidosta ja talvikunnossapidosta. Kuntatiedotteen pääset lukemaan tästä.

Syyskuun kuntatiedote on ilmestynyt

Syyskuun kuntatiedotteesta löydät mm. Vanhustenviikon ohjelman, tietoa opiskelijoiden matka-avustuksista ja mökkiläisten jäteringistä sekä muistutuksen etuajo-oikeuksien uusimisesta. Kuntatiedotteen pääset lukemaan täältä.

Opiskelijoiden matka-avustukset haettavana

Toisen asteen opiskelijoiden matka-avustukset ovat haettavana. Matka-avustusta voi saada ensimmäisessä toisen asteen koulutuksessa olevat opiskelijat.  Matka-avustusta eivät voi hakea ne henkilöt, joilla on mahdollisuus hakea stipendiä Yhdistetystä kulttuuri- ja hyvinvointirahastosta. Hakemuslomake löytyy Hailuodon kunnan verkkosivulta nimellä Opintoavustusanomus. Sivulle pääset tästä. Lomake on täytettävä huolellisesti, allekirjoitettava ja palautettava kunnanvirastoon viimeistään 9.11.2018 klo 14.00 mennessä.

Liittyminen mökkiläisten jäterinkiin

Mökkiläisten yhteiselle jätekontille on löytymässä uusi paikka Touhu-Palvelut Oy:n tontilta n. 1,5 km päätien varresta, kylän tuntumasta. Mitä useampi asiakas liittyy mukaan, sitä halvemmaksi palvelu tulee. Tavoitteena on vähintään 100 asiakasta, jolloin hinnaksi jää alle 50€/vuosi ympärivuotisesta palvelusta. Ota yhteyttä Kempeleen Jätekuljetukseen p. 08 5620 310 tai info(a)kempeleenjatekuljetus.fi sopiaksesi liittymisestä mökkiläisten jäterinkiin ja saadaksesi tarkempaa tietoa.