Vapaa-aikatoimi tiedottaa nuorisotyö- ja liikunta-asioissa

Hailuodon vapaa-aikasihteeri työskentelee etänä 13.4. saakka.

Kaikki kunnan sisäliikuntapaikat ovat tällä hetkellä suljettuina ainakin 13.4.2020 saakka, tiedotamme heti mahdollisista muutoksista.

Onneksi aurinko paistaa ja kevät etenee. Ulkoliikuntaa kannattaa siis suosia, Suomen hallituksen ohjeistukset ja linjaukset huomioiden.

Minut saa tarvittaessa kiinni nuorisotyö- ja liikunta-asioissa, p. 044 4973 556, soittamalla tai tekstiviestillä tai sähköpostitse petri.partala@hailuoto.fi,  vastailen puhelimeen pääsääntöisesti työajan puitteissa. Ja jos en heti vastaa, soittelen tarvittaessa takaisin.

Kannattaa myös seurata kunnan nettisivuja www.hailuoto.fi ja Facebookissa Hailuodon liikunta ja nuorisotyö -sivustoja. Sivustoille ilmestyy tärkeää tietoa toimenpiteistä sekä Facebookiin ilmestyy   tekemisen vinkkejä mm. etätyöläisille, nuorisolle sekä vapaa-ajantoiminnasta ja liikunnasta kiinnostuneille.

Muistuttelen vielä, vaikka aika on tällainen, kunnan kesätöitä kannattaa silti hakea.

Kesätyöhakemus palautetaan pe 8.5.2020 mennessä os. Hailuodon kunta/vapaa-aikatoimisto, Luovontie 176, 90480 Hailuoto tai spostilla petri.partala@hailuoto.fi

Lisätietoja 0444973566/petri.partala@hailuoto. fi

 

Hailuodon kunta tukee myös nuorten työllistymistä paikallisiin yrityksiin ja yhdistyksiin kesätyösetelillä. Kesätyösetelin käyttöohjeet ja ehdot löytyvät kunnan nettisivuilta:

https://www.hailuoto.fi/tyo-ja-yrittaminen/ tyollisyyspalvelut/nuorten-kesatyot/

Lisätietoja 0444973566 tai petri.partala@hailuoto.fi

 

Pysytään terveinä,

 

Petri