Vaikuta Perämeren kalaleader – strategian sisältöön

Hei,

Perämeren rannikon alueelle on valmisteltu kalaleader-strategiaa vuosille 2022-2027. Perämeren rannikon kalaleader kehittää Perämeren rannikon elinkeinokalataloutta muun muassa rahoittamalla kalatalouden kehittämishankkeita. Rahoitus toimintaan tulee Euroopan meri- ja kalatalousrahastosta sekä alueen kunnilta. Kalaleader on nykyisellä ohjelmakaudella (2015-2021) toiminut nimellä Perämeren rannikon kalatalousryhmä.

Perämeren kalaleader-strategiassa määritellään Perämeren rannikon kalaleaderin toimet kalatalousalan kehittämiseksi vuosille 2022-2027. Ohjelma keskittyy kaupallisen kalastuksen, vesiviljelyn, kalanjalostuksen sekä kalastusmatkailun kehittämiseen. Ohjelman keskiössä on paikallisen kalan käytön edistäminen.

NYT on viimeinen hetki vaikuttaa Perämeren kalaleader-strategian sisältöön. Strategian luonnosversio on nähtävillä otakantaa.fi-palvelussa ja siihen voi antaa palautetta 16.11. saakka. Pääset tutustumaan strategiaan ja antamaan palautetta tämän linkin kautta. https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/655/

 

Terveisin

 

Iiro Majuri
Kalatalousneuvoja
Perämeren rannikon kalatalousryhmä
040 7597505

iiro.majuri@oulunseudunleader.fi

Oulun Seudun Leader
Vihikari 10 (2.krs)
90440 Kempele

www.oulunseudunleader.fi/kalatalous