Matkailu

Matkailuneuvonta palvelee osoitteessa info(a)visithailuoto.fi

Matkailuun liittyvissä kysymyksissä sinua autetaan osoitteessa info(a)visithailuoto.fi. Tästä osoitteesta voit tilata myös Hailuodon matkailuesitteitä. Kesän aikana sinua palvelee myös matkailuneuvonnan asiakaspiste, jonka sijainnista ja aukioloajoista tiedotamme myöhemmin kevään aikana.

Hailuodon retkeilyreitit uudistuvat – kerro meille mielipiteesi

Hailuodon retkeilyreittien uudistustyö on käynnissä. Onko sinulla retkeilyreitteihin liittyviä toiveita, mielipiteitä ja näkemyksiä, jotka haluaisit jakaa kanssamme? Vaikuta reittien uudistustyöhön ja vastaa oheiseen kyselyyn huhtikuun loppuun mennessä. Kyselyyn pääset vastaamaan tästä.   Retkeilyreitteihin liittyvissä kehitysideoissa ja toiveissa voit olla yhteydessä myös suoraan projektisuunnittelija Hanna Similään, hanna.simila(a)hailuoto.fi, p. 044 4973503.

Hailuodon kunnalle oma radioamatööriasema

Hailuodon kunta on saanut luvan radioamatööriasemalle. Aseman kutsumerkki on OG8L. Radioamatööriaseman avulla kunta voi entistä paremmin varautua poikkeusoloihin: asemaa voidaan käyttää tilanteissa, joissa muut kanavat eivät toimi. Jatkossa asema mahdollistaa myös radioamatööritoiminnasta kiinnostuneiden kouluttamisen ja tarjoaa uuden harrastusmahdollisuuden hailuotolaisille. Radioamatööritoiminta on luvanvaraista ja säädeltyä. Toiminta ei ole kaupallista, vaan radioamatööritoiminnassa on kyse harraste-, koulutus- yms. […]