Expired: Tule mukaan hailuotolaisten omaan verkkokauppaan

ILTATORI HAILUOTO – AINA AVOINNA!

Hailuotolaisten oma verkkokauppa kutsuu sinua, tule mukaan!

Iltatori on hailuotolaisten yrittäjien palvelujen ja tuotteiden, käden taitojen ja muiden osaajien yhteinen verkkokauppa-alusta. Verkkokauppa toteutetaan OAMK:n HYMYT-hankkeen, Hailuodon kunnan ja Hailuodon Elinkeinotoimijat ry:n yhteistyönä. Verkkokauppa avataan tämän syksyn joulumyynnille, kun saamme riittävästi hailuotolaisia myyjiä mukaan!

Iltatori-verkkokauppa on kauppapaikka juuri sinun tuotteillesi ja palveluillesi. Tori markkinoi paikallisia hailuotolaisia tuotteita ja palveluja verkkokaupassa ja siihen voivat osallistua kaikki halukkaat. Iltatori verkkokauppa on helppo ensiaskel kohti työelämää myös nuorille.

Myynti voi olla suurta tai pientä – nyt saat tuotteesi helposti esille ja kaupan. Iltatori Hailuoto -verkkokaupan kautta asiakkaat ympäri Suomen voivat tilata tuotteitasi suoraan kotiinsa tai varata vaikkapa majoituksen.

Verkkokauppa-alusta myös esittelee paikallisia toimijoita, palveluja ja tuotteita kiinnostavalla tavalla – asiakas löytää sinut ja tuotteesi! Verkkokaupan ”Yrittäjän oman työhuoneen” kautta tulet tuotteinesi tutuksi ostajille.

Verkkokauppaan liittyminen on tehty sinulle helpoksi! OAMK:n HYMYT-hanke (Hyvinvoivat Maaseudun Yritykset) toteuttaa verkkokaupan hailuotolaisille toimijoille avaimet käteen -periaatteella. Hanke tarjoaa valmiin verkkokauppa-alustan, sinun tarvitsee vain tuoda mukaan vain tuotteesi tai palvelusi.

Kiinnostuitko? Kartoitamme parilla kysymyksellä kiinnostuneet myyjäehdokkaat.

Vastaa kyselyyn osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/4DC8BED88A0A1EBA
10.10.2020 mennessä. OAMK:n HYMYT-hanke ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Tehdään yhdessä Hailuodon Iltatori -verkkokauppa!

Lisätiedot

Kunnansihteeri Maarit Alikoski
p. 040 6836 522
maarit.alikoski(a)hailuoto.fi

Hankepäällikkö Natalia Sergina-Kishlar
Hymyt-hanke
Oulun ammattikorkeakoulu /Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikkö
+358405752034
Kotkatie 1, 90250 OULU
natalia.sergina-kishlar(a)oamk.fi

Iltatori-verkkokaupan havainnekuva.

Kuvan saat isommaksi klikkaamalla.