Expired: Tarjouspyyntö lämpölaitoksen päivystyksestä

Hailuodon kunta pyytää tarjousta lämpölaitoksen päivystyksestä.

Päivystysvuoroja voi olla arkisin ja viikonloppuisin ympäri vuorokauden. Lämpölaitos sijaitsee Keskikylällä osoitteessa Kestintie 25, jossa on 0,7 MW:n biokattila ja varavoimana 0,5 MW:n öljykattila. Kunta omistaa myös kaukolämpöverkoston (n. 2,3 km) kunnan kiinteistöihin, seurakunnalle ja yhdelle yksityiselle taloudelle. Biolämpölaitoksen varavoiman lisäksi kunnalla on Saarenkartanon palvelutalon lämpökeskuksessa kaksi 0,21 MW:n öljykattilaa varavoimana.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa teknisen alan peruskoulutusta ja/tai työkokemusta lämpölaitoksen hoidosta, oma-aloitteisuutta sekä yhteistyökykyä. Eduksi luetaan sähkö- ja/tai LVIA-alalta hankittu koulutus ja työkokemus.

Parhaiten päivystystyö soveltuu muun yritystoiminnan oheen ja tarjouksen jättäjältä edellytetään voimassa olevaa toimialalle sopivaa Y-tunnusta.

Tarjouksessa tulee esittää päivystystyöhön osallistuvien henkilöiden nimet, koulutus, työkokemus, ja millä vasteajalla hälytyksestä päivystäjä on lämpölaitoksella.

Tarjouksessa tulee esittää hinnat:

1. tuntiveloitushinta €/päivystystunti.

2. tuntiveloitushinta €/tunti päivystysaikana tehdystä työstä.

Kaikki hinnat tulee esittää alv 0%

Tarjoukset tulee jättää 1.10.2018. klo 16:00 mennessä sähköpostilla mikko.riekki(a)hailuoto.fi tai osoitteeseen Hailuodon kunta, tekninen toimi, Luovontie 176, 90480 Hailuoto.

 

Tiedustelut:

Rauno Rantasuo, lämpölaitoksen hoitaja p. 044 497 3507

Mikko Riekki, kiinteistöpäällikkö p. 040 683 5750

 

Hailuodon kunta pidättää oikeuden hylätä kaikki tarjoukset.