Norsun kehittämistyöpaja

05.02.2020 17:00 - 20:00 , Kunnanvirasto, Luotosali

Kartta latautuu...

MAAILMAN PARAS RANNIKKOSEUTU

Uuteen ohjelmakauteen 2021-2027 valmistautuminen

On tullut taas aika päivittää Nouseva Rannikkoseutu ry:n (Norsun) paikallisen kehittämisen strategia vuosille 2021-2027. Olemme perinteisesti valmistelleet uutta kautta aina yhdessä paikallistoimijoiden kanssa. Niin haluamme tehdä nytkin, sillä teillä on parhain tieto oman alueen kehittämistarpeista. Järjestämme jokaisessa toimialueemme kunnassa työpajat, joihin kutsumme kuntapäättäjiä, hankehakijoita, mikroyrittäjiä, yhdistystoimijoita ja kehittäjiä. Työpajat ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille.

Nouseva Rannikkoseutu ja Hailuodon kunta kutsuvat sinut mukaan ideoimaan yhdessä, mihin kehittämisteemoihin Leader-toimintaa ja tukia tulisi kohdentaa seuraavina vuosina? Millaisilla toimenpiteillä viedään konkreettisesti eteenpäin alueen elinvoimaisuutta siten, että rannikkoseudun alue olisi maailman paras paikka asua, tulla käymään ja yrittää. Illassa on Hailuodon kunnan tervehdys sekä katsaus Norsun toimintaan ja tukimuotoihin.

Aika: keskiviikko 5.2.2020 klo 17.00 – 20.00
Paikka: Hailuodon Kunnantalo, Luoto-Sali (Luovontie 176)

Jotta osaamme varata riittävästi tarjottavaa, toivomme ennakkoilmoittautumista 30.1.2020 mennessä.

Ilmoittaudu tästä linkistä tai laita sähköpostia toimisto@nousevarannikkoseutu.fi

Paikallisen kehittämisen strategia 2014-2020 on luettavissa https://www.nousevarannikkoseutu.fi/fi/nouseva-rannikkoseutu-ry/kehittamisstrategia-2014-2020

Nouseva Rannikkoseutu ry on paikallinen kehittämisyhdistys, jonka tehtävänä on lisätä alueen vetovoimaisuutta ja auttaa maaseudun eri toimijoita osallistumaan ja vaikuttamaan oman alueensa kehittämiseen. Yhdistys toimii Hailuodon, Limingan, Lumijoen, Pyhäjoen, Raahen, Siikajoen ja Tyrnävän kunnissa. Yhdistys toimii Leader-ryhmänä. Leader tarkoittaa maaseudun kehittämisessä paikallista kumppanuutta, alhaalta ylöspäin toimintaa, monialaisuutta, innovatiivisuutta, verkostoitumista, alueperustaisuutta sekä alueiden välistä ja kansainvälistä yhteistyötä. Leader täydentää muita rahoituskanavia ja se on ruohonjuuritason suunnitelmallista toimintaa.