Kun on turva Jumalassa -konsertti Hailuodon kirkossa

19.09.2020 18:00 - 19:30 , Hailuodon kirkko

Kartta latautuu...

Kun on turva Jumalassa – Henna Nieminen, laulu & piano

”Laulut ja laulaja ovat löytäneet toisensa! Henna Nieminen on loistava laulaja-lauluntekijä. Kauniit melodiat pulppuavat ja solisevat tästä esiintyjästä. Rohkaisen ihmisiä menemään konserttiin!” – kehottaa legendaarinen gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Henna Nieminen on monipuolinen gospelmuusikko Lapinjärveltä. 26-vuotias nuori nainen on ehtinyt kouluttautumaan kanttoriksi, pääaineenaan kuoronjohto, tehnyt kanttorin sijaisuuksia, kiertänyt esiintymässä itse sekä muiden artistien säestäjänä, opettanut Karkun evankelisella opistolla gospel-linjalla, ollut mukana kahden musikaalin toteuttamisessa, vieraillut muusikkona useammalla levyllä sekä toiminut sanoittaja/säveltäjä/sovittajana tai tuottajana, lisäksi hän on toiminut erilaisissa tehtävissä musiikkipedagogina. Toukokuussa 2020 Hennalta ilmestyi jo kolmas omakustanne levy, tällä kertaa tutuista virsistä.

Unelma kanttorin työstä on sykkinyt Hennan sydämellä 4-vuotiaasta lähtien, isänsä jalanjäljissä. Ensimmäisen kerran Henna palveli seurakunnassa kuudesluokkalaisena säestäen pianolla mukulamessun. Siitä lähtien hän on ollut mukana aktiivisesti seurakunnan musiikkitoiminnassa. Rippikoulua käydessä Marian rooli Jumalan suunnitelmissa puhutteli nuorta naisen alkua. Entä jos Maria olisi sanonut Jumalan suunnitelmalle ei? Siitä asti Hennan rukous on ollut, että hän saisi olla Jumalan käytössä. Kanttoriksi Henna Nieminen valmistui 2016 Tampereen ammattikorkeakoulusta, ja lopputyönään teki ensimmäisen oman levynsä. Opiskeluaikana hän toimi mm. Kangasalan seurakunnassa Pekka Simojoen houstaamissa Majatalo-illoissa Staff-kuoron ja housebändin johtajana. Vuoden vaihteessa 2019 Henna jäi freelancer-muusikoksi ja on suorittanut Perheniemen opistolla evankelistakoulutuksen.

Musiikillaan Henna haluaa palvella Jumalaa ja ilahduttaa ihmisiä. Hänen oma musiikkinsa kertoo eletystä elämästä Jumalan kanssa. Hennan haave on palvella seurakuntia monipuolisesti, paikallisten tarpeiden mukaan, järjestämällä ja vierailemalla tapahtumissa mm. seurakunnan sisällä, kaduilla ja vankiloissa. Hän haluaa jakaa innostuksensa musiikkiin ja sen mahdollisuuksiin, ihmisten välisessä sekä Jumalan kohtaamisessa. ”Kun on turva Jumalassa”-konsertti sisältää virsien lisäksi Hennan omaa tuotantoa, jotka kertoo Jumalan kanssa eletystä elämästä.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €