Kahvila Loman PUBIVISA joka perjantai klo 20:00 alkaen.

12.08.2022 20:00 - 22:00 , Kahvila Loma

Kartta latautuu...
Suomen suosituin pubivisa on täällä!
Tervetuloa Kahvila Loman visailuun perjantaisin klo 20:00 alkaen. Luovontie 150, 90480 Hailuoto.
Loma palvelee visailuperjantaisin puoleen yöhön asti. Visailu kestää noin 2 tuntia.
Voit osallistua visailuun ilmaiseksi 1-5 hengen joukkueella ja voittaa upeita palkintoja!
Tästä visailuista löydät kaiken, mitä loistavassa pubivisassa pitääkin olla: Monipuolisesti kysymyksiä sekä ihmiskunnan alkuhämäristä, että viikon uutisotsikoista; mikroskooppisen pienestä atomista aina maailmankaikkeuden laidalle saakka. Kysymyksiä mm. viihteestä, urheilusta, luonnosta, tieteestä, taiteesta, ruuasta, juomasta ja maantiedosta. Sitä mitä tästä visasta ei löydy, sitä ei tarvita.
Näyttävän visakokonaisuuden kruunaavat uniikit erikoiskysymykset, joita löytyy yksinoikeudella vain tästä visasta. Tästä esimerkkeinä mysteerit, kuvamuokkaukset, käännökset, emojit sekä ristikot. Sanomattakin on selvää, että tämä ainutlaatuinen visailuelämys esitetään näyttävästi screenien kautta.
Tämä visailu näki päivänvalon 10 vuotta sitten vuonna 2009. Siitä lähtien se on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten sydämissä jo yli 30 000 järjestetyn visailun voimalla. Yhteensä visan historian aikana kysymyksiä on esitetty jo yli miljoona. Tämä visailu on luonut mestareita ja lähettänyt jo yli 40 ihmistä matkustamaan maailmalle pääpalkintona SM-kiertueen voitosta.
Pidemmittä puheitta, tässä teille Suomen suosituin pubivisa: Baaripähkinä!