Expired: Joogatapahtuma Hailuodon kirjastossa

13.05.2017 13:30 - 15:00 , Hailuodon kirjasto

Kartta latautuu...

Joogatapahtuma Hailuodon kirjastossa la 13.5. klo 13.30-15.00

Hailuodon kirjaston tuolissa istuen toteutettava meditointitapahtuma äitienpäiväviikonloppuna la 13.5. klo 13.30-15.00.

Keväällä 2017 meditoidaan koko Suomessa. Suomi Meditoi 2017 -tempauksella halutaan lisätä suomalaisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä samalla juhlistaa myös Suomen itsenäisyyden satavuotista taivalta meditoimalla Suomen ja sen puhtaan luonnon kunniaksi. Voit osallistua 1,5-tuntiseen ohjattuun Sahaja yoga -meditaatioon. Tilaisuudet ovat ilmaisia.

Lautta-aikataulut osoitteesta:

http://www.finferries.fi/lauttaliikenne/lauttapaikat-ja-aikataulut/hailuoto.html

Facebookissa: https://www.facebook.com/events/376064412789893/

Ks. http://suomimeditoi.fi/
Suomalaista alkuvoimaa luonnosta

Suomalaiset ovat aina olleet metsäkansaa. Saamme voimaa ja mielenrauhaa luonnosta. Oikeastaan suomalainen on aina harrastanut eräänlaista meditaatiota menemällä luontoon. Metsä rauhoittaa ja saa huolet tuntumaan pienemmiltä. Luonto lataa meihin positiivista energiaa, voimaa sekä hyvänolontunnetta. Tuuli humisee korvissa. Metsä tuoksuu ympärillä. Tullessasi luonnosta olet aina virkeämpi kuin sinne mennessäsi. Nykyihminen ei kuitenkaan aina pääse metsään virkistymään. Meditaatio antaakin meille oivan ja tehokkaan välineen ladata itseämme ja akkuamme, missä ja milloin vain.

Terveyttä ja hyvinvointia meditaatiosta

Sahaja Yoga-meditaatio on yksinkertainen tie itsetuntemukseen. Sitä voi harjoittaa jokainen iästä, kunnosta ja taustasta riippumatta. Tekniikan avulla oppii tiedostamaan hiljaisuudesta kumpuavan voiman – sen saman voiman, jonka kohtaa myös luonnon keskellä. Meditaation avulla voi löytää rauhaa, iloa ja tasapainoa elämäänsä.

Meditaatiolla on monia suotuisia vaikutuksia terveyteemme. Tutkimusten mukaan mm. aivojen toiminta tasapainottuu ja keskittymiskyky paranee. Meditaatio helpottaa stressiä, sekä poistaa elämästä sirpaleisuutta ja kiireisyyden tunnetta, jolloin arjen hallinta paranee. Päivittäinen lyhytkin meditaatiohetki tuo meidät lähemmäs todellista itseämme.

Suomi Meditoi tapahtumat pidetään aikavälillä 1.3 – 14.5.2017, ja järjestäjänä toimii Sahaja Yogan tuki ry.

Tervetuloa! Vapaa pääsy!