ihimiset.fi –tiedotustilaisuus ja verkkopalvelukoulutus

12.11.2018 17:00 - 19:00

Kouluttajat: Anni Rekilä, Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys, Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne –hanke

Paikka: kunnanviraston Luotosali, Luovontie 176

Tilaisuuden alussa kerrotaan, miten Ihimiset.fi –verkkopalvelu toimii mm. tulevan maakunnan, kuntien, yhdistysten ja seurakunnan viestinnän tukena. Kyseessä on osa valtakunnallista Toimeksi.fi –kokonaisuutta. Tavoitteena on, että tuleva maakunta ja kunnat saavat Ihimiset.fi –verkkopalvelusta yksinkertaisen ja toimivan tavan viestiä yhdistysten ym. toiminnasta (kerhot, tapaamiset, tilaisuudet, tapahtumat, koulutukset, vapaaehtoistoiminta jne.) suoraan kuntalaisille rajapintojen avulla.

Mitä mukaan: jos mahdollista, mukaan kannattaa ottaa oma kannettava tietokone, jotta jokainen osallistuja voi rekisteröidä oman toimijansa palveluun paikan päällä ja harjoitella palvelun käyttöä suoraan omalta koneelta. Jos yhdistykselläsi on tulossa jokin tapahtuma tai tilaisuus, myös tiedot tästä kannattaa ottaa mukaan, jotta voit syöttää myös tapahtuman tiedot verkkopalveluun.

Lisätietoa ihimiset.fi -verkkopalvelusta:
Verkkopalvelu löytyy osoitteesta www.ihimiset.fi. Se on maksuton, hyvinvointiin keskittyvä verkkopalvelu, jonka käyttäjiä ovat Pohjois-Pohjanmaalla asuvat ihmiset sekä alueella toimivat yhdistykset, viranomaiset ja oppilaitosten edustajat. Verkkopalvelun sisältönä on Pohjois-Pohjanmaalla toimivien yhdistysten, järjestöjen, seurakuntien, kuntien ja muiden ei-kaupallisten toimijoiden tuottama sisältö. Verkkopalvelun sisällöntuotanto perustuu siihen, että kukin alueellinen yhdistys tai muu toimija tuottaa itse oman organisaationsa sisältöä palveluun.

Käyttäjä rekisteröi toimijan, esim. yhdistyksen, palveluun ja voi sen jälkeen lisätä tietoja, mm.

Toimijan perus- ja yhteystiedot
Toimintaa ja tapahtumia
Vapaaehtoistehtäviä
Työ- ja harjoittelupaikkoja
Vuokrattavia tiloja
Ajankohtaisia asioita ja uutisia

Palvelusta tullaan rakentamaan rajapintoja muihin palveluihin, mm. kuntien verkkosivuille.

Liity sinäkin organisaatiosi kanssa mukaan ihimiset.fi -palvelun toimijaksi ja lisää näkyvyyttä kohderyhmänne keskuudessa!

Tervetuloa!

Järjestää: Hailuodon kunta ja Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke

Lisätietoja:

Anni Rekilä, anni.rekila(a)ppsotu.fi, p. 0440 190 479
Petri Partala, petri.partala(a)hailuoto.fi, 044 4973 566

Ilmoittauduthan mukaan linkin kautta 8.11. mennessä: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/ihimiset-fi-koulutus-hailuodossa/.  Jos määräaikaan mennessä ilmoittautuneita on alle 5 henkilöä, koulutus joudutaan perumaan.