Peruttu! Sadonkorjuujuhla Hailuodon Raatihuoneella 11.9.

Visit Hailuoto järjestää yhteistyössä Hailuodon 4H-yhdistyksen kanssa hailuotolaisten yhteisen lähiruokatapahtuman – sadonkorjuujuhlan – 11.9. Raatihuoneella. Tapahtumaan etsitään nyt matalalla kynnyksellä lähituottajia ja yrittäjiä esittelemään toimintaansa sekä myymään tuotteitaan. Myyntipaikat ovat Visit Hailuodon jäsenille ilmaiset, muilta peritään 10 euron maksu. 

Itse myyntitapahtuma järjestetään sisätiloissa. Sään suosiessa myös ulos on mahdollista asettaa myyntipöytiä. Raatihuoneen pihalla järjestetään ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille. Ohjelman ideoimiseen ja toteuttamiseen otetaan ideoita vastaan ja se julkaistaan lähempänä tapahtumaa! 

Sadonkorjuujuhlan tarkoitus on houkutella kävijöitä ja tukea paikallisuutta 

Mistä ruoka tulee, mitä maatiloilla tapahtuu. Millaisia ovat maaseudun erilaiset yrittäjät? Lähiruokapäivänä juhlistetaan ruoantuottajia, lähiruokaa ja maaseudun elämyksellisyyttä ympäri Suomea. Lähiruokapäivän aikana voit tutustua maaseudun toimijoihin pintaa syvemmältä, sekä ostaa tuoreita raaka-aineita tai valmiiksi jalostettuja tuotteita suoraan tekijöiltä itseltään! 

Joukossa tulee olemaan perinteisten maatilojen lisäksi myös paikallisia pienyrittäjiä kuten leipomoita, hillon tekijöitä, makeistenvalmistajia, riistayhdistyksiä, pienpanimoita, yrttitiloja ja hunajantuottajia. 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut 

Ilmoittaudu 7.9. mennessä 

Tapahtuma-aika: 11.9.2021 klo 12–16 

Tapahtumapaikka: Raatihuone, Luovontie 139 

Osallistumismaksu: Visit Hailuiodon jäsenet ilmainen, muille 10 €, vain käteismaksulla.

Ilmoittautumiset: Tiina/4H p.0408209937 tai hailuoto@4h.fi tai Marjo Lehtola/Visit Hailuoto, puheenjohtaja p. 0442775395