Rokotusinfo järjestetään 22.3. klo 13:00 Teams -etäyhtydellä

Osallistu rokotusinfoon 22.3. klo 13:00 tästä

Tervetuloa osallistumaan etänä järjestettävään Hailuodon kunnan rokotusinfoon. Rokotusinfo pidetään Teams -etäyhteydellä. Yleisötilaisuudessa käydään läpi tuoreita tietoja koronarokotteista, rokotusjärjestyksestä ja rokotusten järjestämistä Hailuodossa. Tilaisuuden tallenne lisätään myöhemmin Hailuodon kunnan koronasivuille.

Tapahtuman järjestää Hailuodon kunta. Rokotusinfossa ovat mukana tartuntataudeista vastaava lääkäri Jukka Perälä, terveydenhoitaja Marika Rontti ja perusturvajohtaja Pia Piispanen, jotka myös vastaavat tapahtumaan tulleisiin ennakkokysymyksiin. Ennakkokysymykset rokotuksiin liittyen voi jättää kyselylomakkeelle tai lähettää osoitteeseen: saana.peurasaari@hailuto.fi. Lähetä kysymyksesi tiistaihin 15.3. mennessä. Kaikkiin kysymyksiin vastataan rokotusinfotilaisuudessa.

Yleisötilaisuudessa on myös mahdollista kysyä kysymyksiä suoraan Jukalta, Marikalta tai Pialta kirjoittamalla omat kysymykset tapahtuman keskustelukenttään tai pyytämällä puheenvuoroa nostamalla käsi Teams -sovelluksessa.


Kysy ennakkokysymys rokotuksiin liittyen

Rokotusinfon osallistumislinkki julkaistaan lähempänä tilaisuutta

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot:

Saana Peurasaari
0406102842