Rantasumpun mökki 2

Vuokrattavana vuonna 2016 remontoitu, kauniisti sisustettu ja hyvin varusteltu mökki Hailuodosta, Marjaniemen palveluiden läheisyydestä ja Rantasumpun kauniin hiekkarannan vierestä.

Mökissä on makuuhuone, olohuone-keittiö, sauna sekä tilava kylpyhuone, josta löytyy pyykinpesukone sekä 2 sadesuihkua. Lisäksi aurinkoinen tilava terassi, joka on osittain lasitettu.

Mökin makuuhuoneessa on parisänky sekä kerrossänky. Lisäksi olohuoneessa on laadukas vuodesohva. Petipaikkoja on yhteensä kuudelle hengelle, mutta oleskelutilojen puolesta soveltuu parhaiten 2-4 hengelle erityisesti talviaikaan kun terassi ei ole käytössä.

Hyvin varusteltu keittiö: jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, Induktioliesi, uuni ja kattava ruuanlaitto välineistö. Lisäksi kesällä on käytössä hiiligrilli, vieras tuo omat hiilet.

Huom! Ei lemmikkejä tai tupakointia sisätiloissa.

Sisäänkirjaantuminen klo 15 alkaen, lähtö klo 12.

Hinnoittelu omalla siivouksella ja omilla petivaatteilla. Tarvittaessa loppusiivouksen ja petivaatteet voi tilata eri hintaan.

Kevät, syksy ja talvi
– 200€ 2 yötä arkena su-to
– 250-275€ vkl
– 650€ viikko

Kesä (kesäkuu-elokuu)
– 150-175€ 1 vrk
– 250-320€ 2vrk
– viikko 800€

Pitemmät varaukset ja sesongit (Juhannus, Bättre Folk) sovitaan erikseen.

Huom!
Bättre Folk 2021 on jo varattu.

Vieraan antamat kiitokset vierailun jälkeen: ”Kohtuullisen pieneen neliömäärään on saatu suunniteltua ja rakennettua hyvin toimiva ja viihtyisä, hyvinvarusteltu vapaa-ajan viettopaikka”

Vuodepaikat kuudelle, katso kuvaus yllä
Etäisyys Marjaniemeen 1 km
Etäisyys kylälle 9 km
Sauna kyllä
Sähkö kyllä
Vesi kyllä
WC kyllä
Ranta kyllä
Lemmikit sallittu ei
Varaukset Katri Halla-aho, puh. 040 5430 823, katriha(a)gmail.com