Poikkeukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiointipaikkojen aukioloajoissa jatkuvat 18.1. asti

Poikkeukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiointipaikkojen aukioloajoissa jatkuvat 18.1. asti

Oulun Uusikadun asiointipaikka (Uusikatu 52) on avoinna arkisin klo 9–16. Asiointipaikassa asiakkaat voivat jättää asiakirjoja sekä tarvittaessa yhteydenottopyynnön. Uusikadun itsepalvelupäätteet eivät ole käytössä.

Pudasjärven, Raahen, Kuusamon, Haapajärven ja Ylivieskan asiointipaikassa asiakaspalvelu ilman ajanvarausta ei ole mahdollista 18.1.2021 asti. Asiakaspalvelu toteutetaan etäyhteydellä tai puhelimitse. Yhteydenottopyynnön voi jättää Oma asiointi -palvelussa.

Oulun BusinessAsemalla työnantajien asiointipaikka on suljettuna 18.1. asti. Työnantaja-asiakkaita kehotetaan edelleen suosimaan verkko- ja puhelinpalveluja.

TE-palvelujen työvoimakoulutukset ja valmennuspalvelut järjestetään toistaiseksi verkko-opintoina. Koulutusten ja valmennuksen järjestäjät tiedottavat asiakkaita tarvittaessa muuttuvista toimintatavoista.

Asiakirjat voi toimittaa sähköisesti

Asiakirjat voi toimittaa Oma asiointi -palvelussa sekä sähköpostitse Turvaviesti -palvelulla Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kirjaamoon. Kaikissa asiointipaikoissa on myös postilaatikko, johon voi jättää asiakirjoja. Postitse asiakirjat voi lähettää osoitteella Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Kirjaamo, Sepänkatu 20, 90100 Oulu.

Joulu ja vuodenvaihde tuo myös pieniä muutoksia palveluaikoihin. Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston palveluajat ja yhteystiedot löytyvät TE-toimiston verkkosivuilla.

Lisätiedot:
Vuodenvaihteen poikkeukset Pohjois-Pohjanmaa TE-toimiston palveluajoissa
Henkilöasiakkaat
Koronaepidemian vaikutukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston henkilöasiakaspalveluun
https://toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa/tyonhaun-ja-verkkoasioinnin-ohjaus
Usein kysytyt kysymykset koronatilanteessa
Työnantaja- tai yritysasiakkaat
Koronaepidemian vaikutukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston yritysasiakaspalveluun
Usein kysytyt kysymykset koronatilanteessa