Pohjois-Suomen yritysten ja sidosryhmien hakuinfot

Yrityksen kehittämisavustus uudella ohjelmakaudella – mikä muuttuu?

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus järjestää hakuinfoja yrityksen kehittämisavustuksesta (EU-osarahoitteinen) osana Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 Suomen rakennerahasto-ohjelmaa. Tilaisuudet järjestään Teamsilla.

Ohjelma:

  • Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 ohjelman yritysrahoituksen käynnistyminen
  • Mikä muuttuu?
  • Yrityksen kehittämisavustus ja sidosryhmille esitellään lisäksi toimintaympäristön kehittämisavustus
  • Avustuksen hakeminen
  • Neuvontapalvelu
  • Kysymyksiä ja vastauksia

 

Tilaisuuden materiaalit ovat saatavilla tilaisuuden jälkeen rakennerahastot.fi-sivustolla.

Rahoitusta suunnataan Pohjois-Suomessa maakuntien kärkitoimialoille, kuten valmistavaan teollisuuteen, ICT- ja matkailualalle. Pienille ja keskisuurille yrityksille on tarjolla kaksi samansisältöistä hakuinfoa, jotka on tarkoitettu kehittämishankkeita suunnitteleville kasvuhakuisille yrityksille. Tilaisuuksissa kerrotaan yrityksen kehittämisavustuksesta uudella EU-ohjelmakaudella: mitä uutta ja mikä on muuttunut edelliseen ohjelmakauteen verrattuna, millaisille yrityksille rahoitus on tarkoitettu, miten yritys hakee rahoitusta, mihin tarkoituksiin ja minkälaisiin hankkeisiin rahoitusta on haettavissa, tukitasot ja miten ELY-keskus valitsee rahoitettavat hankkeet. Lisäksi tilaisuudessa esitellään uusi Pk-yritysten rahoitus – kysy neuvoa asiantuntijalta -neuvontapalvelu.

Aikataulu:

maanantai 28.2.2022 klo 9-10: yrityksille Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

torstai 17.3.2022 klo 9-10: yrityksille Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 

Sidosryhmille suunnatut tilaisuudet ovat samansisältöisiä ja niissä kerrotaan lisäksi toimintaympäristön kehittämisavustuksesta. Tilaisuudet on tarkoitettu Pohjois-Suomen alueen yrittäjäjärjestöille, kunnille, kehittämisyhtiöille, yritysten kehittämisorganisaatioille, kauppakamareille, maaseudun kehittämisyhdistyksille, tutkimus- ja kehittämisorganisaatioille, yritysten kehittämispalvelujen konsulteille, yrityksien rahoittajille ja muille yrityspalveluorganisaatioille.

Aikataulu:

keskiviikko 2.3.2022 klo 15-16: sidosryhmille Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

perjantai 18.3.2022 klo 10-11: sidosryhmille Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 

Lisätietoja:
Anne Pulkkinen, p. 0295 038 117, anne.pulkkinen@ely-keskus.fi.

Tervetuloa!