Paikallinen osaaminen esillä Hailuodon Siikamarkkinoilla 9.–10. lokakuuta

Hailuodon 29. Siikamarkkinoita vietetään Marjaniemen satama-alueella 9.–10. lokakuuta. Tarjolla on ennätysmäärä hailuotolaisia tuotteita laadukkaasta lähiruoasta käsitöihin ja muihin paikallisiin tuotteisiin. Hailuodon lisäksi myyjiä saapuu tuttuun tapaan eri puolilta Suomea myymään syksyn herkkuja, käsitöitä ja muita mielenkiintoisia tuotteita.

Paikallista osaamista nähdään viikonloppuna myös esiintymislavalla. Tapahtumalauantaina Hailuodon Musiikkipäivien muusikot Silja Lassila, Sinikka Ala -Leppilampi, Ville Mankkinen, Ari Kivelä sekä Jackie Shin soittavat useita pienkonsertteja. Sunnuntain pääesiintyjänä on kovassa nosteessa oleva artistitulokas Arppa. Lisäksi markkinoilla on valtavasti oheistapahtumia koko perheelle. Tapahtuman juontaa  Annukka Loukola.

Markkinat ovat avoinna lauantaina 9.10. klo 10–17 ja sunnuntaina 10.10. klo 11–16. Markkinavieraiden saapumista helpottaa koko viikonlopun liikennöivä lisälautta sekä Oulun ja Marjaniemen väliä liikennöivä markkinabussi. Lisätietoa markkinoista ja bussiaikatauluista löytyy osoitteesta www.hailuoto.fi/matkailu/tapahtumat/siikamarkkinat sekä Hailuoto-sovelluksesta.