Osallistu Hailuodon pyöräsuunnistukseen

Hailuodon pyöräsuunnistus on käynnissä 30.9.2022 asti. Voit hakea pyöräsuunnistuslappusi kunnantalon edessä olevasta vihreästä postilaatikosta. Pyöräsuunnistuksessa käytetään vihjeinä alla olevia kuvia, jotka löytyvät myös postilaatikkoon kiinnitettyinä.

Paikan tunnistettuasi suuntaat pyörän keulan tai lenkkitossun kärjet kohti sitä, perillä leimaat hakemaasi korttiin leiman rastilla olevalla pihtileimasimella ja suunnistat kohti seuraavaa rastia. Korttiin kerätään viisi leimaa.

Rastit sijaitsevat valokuvapaikan välittömässä läheisyydessä eli rasti ei välttämättä ole juuri siinä kohdalla, josta kuva on otettu tai jota kuva esittää.

 

Kun korttisi on täynnä, palautat sen kunnantalon pääoven edessä olevaan postilaatikkoon ja otat uuden tilalle. Voit täyttää niin monta korttia kuin ehdit, kuitenkin vain yhden kerrallaan.

Kukin voi pyöräillä/lenkkeillä rasteille oman aikataulunsa, kuntonsa ja mahdollisuuksiensa mukaisesti. Ja rasteja voi siis etsiä myös juoksemalla tai kävelemällä, ainoastaan moottoriajoneuvot ovat kiellettyjä. 😊

Kaikkien kortin / korttien liikuntatapahtuman 1.6.- 30.9.2022 aikana palauttaneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja.

 

Muistakaa noudattaa suurinta mahdollista varovaisuutta liikenteessä.

Pyöräilijöille pyöräilykypärät päähän ja huomioliivit päälle.

Kuvasuunnistukseen osallistuvat ovat mukana omalla vastuullaan, joten suosittelemme osallistujille henkilökohtaista vakuutusta.

 

Hailuotoon saapuvat pyöräilijät voivat myös osallistua Hailuodon pyöräilyturvallisuuskampanjaan: kaikki pyöräilijät, joilla on lain vaatimat varusteet (kypärä, etu- ja takavalo), voivat hakea Oulunsalon lauttarannan Riutunkarin kahvilasta ilmaisen Hailuoto-huomioliivin kahvilan aukioloaikoina.