Nuortenelämä.fi

Nuortenelama.fi 900x350

Koordinaatti ylläpitää Nuortenelämä.fi-verkkopalvelua. Palvelusta löytyy paljon nuoren elämään liittyvää tietoa. Palvelussa saat neuvontaa chatin ja Kysyttävää-palstan kautta kaikkiin sinua askarruttaviin asioihin ja tilanteisiin.

Voit lukea Nuortenelämä.fi:n sivuilta tietoa ihmissuhteista ja seurustelusta, hyvinvoinnista ja terveydestä, koulusta ja opiskelusta sekä päihteistä ja riippuvuuksista. Nuortenelämä.fi tarjoaa myös tietoa ja neuvoja omaan kotiin muuttamisessa, oman talouden pyörittämisessä sekä työelämässä. Voit myös kirjoittaa kysymyksiä Kysyttävää-palstalle, jossa nuorten kysymyksiin vastaavat nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaiset sekä eri alojen asiantuntijat.

Nuortenelämä.fi-palvelusta löytyy paljon yhteystietoja erilaisiin tilanteisiin sekä tapahtumakalenteri, josta löytyy erilaisia tapahtumia nuorille ympäri Suomen. Palvelussa on Nuorten äänitorvi, johon voit ilmoittaa sisällöksi itse tuottamaasi mediaa ja saada siten lisää näkyvyyttä esimerkiksi blogillesi tai vlogillesi.

Lisätietoja

Petri Partala

Nuorisotila Luukku
Luovontie 139
90480 Hailuoto

Koordinaatti
Sähköposti: nutikoordinaatio(a)ouka.fi

Koordinaatin ajantasaiset yhteystiedot löydät sen sivuilta.