Ohjeita liikuntahallin ja kuntosalin käyttäjälle

Käytetyn vuoron kuittaus

Käyttäessäsi kuntosalia ja liikuntahallia, sinun tulee täyttää kuittausvihkoon merkintä käynnistäsi joka käyntikerta. Myös villikortti-salikäynnit tulee kuitata. Vakiovuoroilla kuittauksen tekee vuoron vastuuhenkilö. Kuittaukset toimivat pohjana salinkäyttötilastoille, jotka vaikuttavat muun muassa vuorojen hinnoitteluun. Mikäli vuoroa ei kuitata, vuoro peruutetaan.

Sähköinen kulunvalvonta ja avainprikka

Päästäksesi sisälle kohteeseen, sinulla tulee olla henkilökohtainen avainprikka. Avainprikan saa kunnantalolta vapaa-aikatoimistosta. Liikuntahallin, kuntosalin ja Aito helmi -salin ulko-ovenpielessä on musta, suorakaiteen muotoinen näppäimistölukija. Vihreän valon palaessa ovi on auki, mutta jos lukijassa palaa punainen valo, on ovi lukossa.  Heilauttamalla mustaa avainprikkaa lukijan silmän edessä, valo muuttuu vihreäksi ja lukko aukeaa. Ovi on auki n. 5 sekunnin ajan, jolloin voit mennä sisälle. Samalla kirjaudut sisälle kuntosalille tai liikuntahallin puolelle.

Sisäpuolella on ovessa tai ovenpielessä on painonappi, jota painamalla lukko aukeaa pois pääsyä varten. Samalla kirjaudut ulos kohteesta.

HUOM! Oven voi avata sisäpuolelta myös oven painoteljestä, mutta tämä aiheuttaa valvontajärjestelmässämme hälytyksen, joka voidaan todeta järjestelmän lokissa virhetoimintona ja usein toistuessa vaatii valvonnan paikalla käyntiä. Lisäksi liikuntahallin ulkopuolinen alue on liitetty koulukeskuksen kameravalvonnan piiriin.

Avainprikan voimassaolo

Avainprikka ohjelmoidaan järjestelmään kausivarauksen mukaan, toisin sanoen ajaksi jonka olet varannut. Avainprikka toimii ja on voimassa vain ennalta varatun ajanjakson. Sen johdosta on ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitat jatkosta ajoissa, vähintään viikkoa ennen avainprikan voimassaolon päättymistä. Täten uusi vuorosi voidaan ohjelmoida ja päivittää lukkojärjestelmään.

Varoitus! Siruprikka on sijoitettu avaimenperän malliseen nahkakoteloon. Siruun on tallennettuna osoitekoodi järjestelmään, jonka avulla voimme hallinnoida käyttöoikeuksia.

Älä ota sirua tarpeettomasti pois kotelosta, ettei se naarmuunnu tai vaurioidu. Mikäli avainprikka vaurioituu tai menee hukkaan, ilmoitathan siitä välittömästi kiinteistönhoitajalle tai vapaa-aikasihteerille.

Liikuntahallin ja kuntosalin hinnat määräytyvät vuokrattavien tilojen hinnaston mukaisesti.

Lähtiessä

Muistakaa laittaa liikuntasali ja kuntosali hyvään järjestykseen ja siistiksi vuoronne päätyttyä sekä sammuttaa valot lähtiessänne.