Kansalaisopisto

Hailuodon kansalaisopisto on osa Vuolle-opistoa. Opetuksen suunnittelusta ja organisoinnista vastaa osastonjohtaja. Kurssitarjonta suunnitellaan kuntalaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kursseja on mm. musiikin, kielten, liikunnan sekä taide- ja taitoaineiden alueelta.

Lisätietoja kursseista:

Ensisijaisesti kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostin kautta: kansalaisopisto(a)hailuoto.fi

Osastonjohtaja Merja Julkunen päivystää kirjastolla vielä tämän vuoden puolella 16.12. klo 16.00 – 18.00. Viikolla 49, 2.12. ja viikolla 52, 23.12. ei ole päivystystä. Tammikuussa osastonjohtaja päivystää kirjastolla 13.1. klo 15.30 – 17.30.

Vuoden 2020 alusta lukien puhelinpäivystysaika muuttuu klo 15.00 – 18.00.

Ilmoittautuminen

Hailuodon kansalaisopiston kursseille ilmoittaudutaan sähköisesti Vuolle-opiston sivulla. Jokaisella kurssilla on viimeinen ilmoittautumispäivä. Muistathan ilmoittautua siihen mennessä, koska päätös kurssin toteuttamisesta tehdään sen perusteella, onko tuona päivänä tarpeellinen määrä osallistujia.

EU-tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaan ilmoittautumiset kansalaisopiston kursseille tapahtuvat Hellewi-kurssinhallintaohjelmassa (lisätietoja täältä kohdasta Rekisteriseloste). Suojatussa sovelluksessa annetut henkilötiedot välittyvät turvallisesti kursseille ilmoittautuvalta kansalaisopiston kurssiohjelmaan.

Opintoseteli

Opintosetelihinta on tarkoitettu työttömille, eläkeläisille ja yli 63-vuotiaille. Todistus etuuden saamiseksi on esitettävä osastovastaavalle kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Opintoseteliin oikeuttavat kurssien kohdalla on maininta erikseen.