Kansalaisopisto

Kansalaisopisto

Opiston toimiston yhteystiedot: kansalaisopisto(a)hailuoto.fi tai puh. 044 786 1607. Osastonjohtajana toimii Mira Talala.

 

Ajankohtaista

Tule mukaan opiston kursseille!

Kansalaisopiston opetus toteutetaan syys- ja kevätkautena. Voit ilmoittautua netissä Hellewi-järjestelmän kautta (ohjeet alla). Voit ilmoittautua myös tai puhelimitse. Vapaita paikkoja voit kysyä myös ilmoittautumisajan jälkeen puhelimitse!

Hailuodon kansalaisopisto on osa Vuolle-opistoa. Opetuksen suunnittelusta ja organisoinnista vastaa osastonjohtaja. Kurssitarjonta suunnitellaan kuntalaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kursseja on mm. musiikin, kielten, liikunnan sekä taide- ja taitoaineiden alueelta.

 

Ilmoittautuminen

Hailuodon kansalaisopiston kursseille ilmoittaudutaan sähköisesti Vuolle-opiston sivulla. Jokaisella kurssilla on viimeinen ilmoittautumispäivä. Muistathan ilmoittautua siihen mennessä, koska päätös kurssin toteuttamisesta tehdään sen perusteella, onko tuona päivänä tarpeellinen määrä osallistujia.

 

 

Peruutusehdot

Kurssille ilmoittautumisen voi perua 7 päivää ennen kurssin alkua maksuttomasti. Tämän jälkeen tapahtuneiden peruutusten osalta laskutetaan koko kurssihinta.

 

Opintoseteli

Joillakin kursseillamme hyödynnämme opintoseteliä (maininta kurssitiedoissa). Opintosetelihinta on tarkoitettu työttömille, eläkeläisille ja yli 63-vuotiaille. Todistus etuuden saamiseksi on esitettävä osastovastaavalle kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Opintoseteliin oikeuttavat kurssien kohdalla on maininta erikseen.