Kansalaisopisto

Opiston toimisto päivystää maanantaisin klo 15–18 kansalaisopisto(a)hailuoto.fi tai puh. 044 786 1607. Osastonjohtaja Merja Julkunen on tavattavissa Hailuodon yläkoululla 10.8. ja 24.8. klo 15.30 – 17.30.

Kursseille voi ilmoittautua Hellewi-järjestelmän kautta koko kesän ajan. Katso ohjeet alta.

Hailuodon kansalaisopisto on osa Vuolle-opistoa. Opetuksen suunnittelusta ja organisoinnista vastaa osastonjohtaja. Kurssitarjonta suunnitellaan kuntalaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kursseja on mm. musiikin, kielten, liikunnan sekä taide- ja taitoaineiden alueelta. Syksyn kurssitarjonta on nyt julkaistu ja kursseille ilmoittautuminen on alkanut.

Korona-virustilanne voi tuoda muutoksia kurssitarjontaan ja vaikuttaa kurssikohtaisiin maksimiosallistujamääriin. Kannattaa ilmoittautua ajoissa, jos haluat varmistaa paikkasi suosikkikurssillasi. Jos osallistujamääriä joudutaan pienentämään, valitaan osallistujat kursseille ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Ilmoittautuminen

Hailuodon kansalaisopiston kursseille ilmoittaudutaan sähköisesti Vuolle-opiston sivulla. Jokaisella kurssilla on viimeinen ilmoittautumispäivä. Muistathan ilmoittautua siihen mennessä, koska päätös kurssin toteuttamisesta tehdään sen perusteella, onko tuona päivänä tarpeellinen määrä osallistujia.

EU-tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaan ilmoittautumiset kansalaisopiston kursseille tapahtuvat Hellewi-kurssinhallintaohjelmassa (lisätietoja täältä kohdasta Rekisteriseloste). Suojatussa sovelluksessa annetut henkilötiedot välittyvät turvallisesti kursseille ilmoittautuvalta kansalaisopiston kurssiohjelmaan.

Peruutusehdot

Kurssille ilmoittautumisen voi perua 7 päivää ennen kurssin alkua maksuttomaksi. Tämän jälkeen tapahtuneiden peruutusten osalta laskutetaan koko kurssihinta.

Opintoseteli

Opintosetelihinta on tarkoitettu työttömille, eläkeläisille ja yli 63-vuotiaille. Todistus etuuden saamiseksi on esitettävä osastovastaavalle kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Opintoseteliin oikeuttavat kurssien kohdalla on maininta erikseen.