Kansalaisopisto

Opiston toimisto päivystää maanantaisin klo 15–18 kansalaisopisto(a)hailuoto.fi tai puh. 044 786 1607. Osastonjohtajana toimii Mira Talala.

Ajankohtaista

Syyskauden ilmoittautuminen on käynnissä. Tule mukaan opiston kursseille!

Kansalaisopiston opetus toteutetaan turvallisesti voimassaolevien koronarajoitusten puitteissa. Mahdollisista nopeista muutoksista tiedotamme sähköpostilla suoraan opiskelijoillemme.

https://www.hailuoto.fi/nuoret-ja-vapaa-aika/kansalaisopisto/

Kursseille voi ilmoittautua Hellewi-järjestelmän kautta. Katso ohjeet alta.

Hailuodon kansalaisopisto on osa Vuolle-opistoa. Opetuksen suunnittelusta ja organisoinnista vastaa osastonjohtaja. Kurssitarjonta suunnitellaan kuntalaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kursseja on mm. musiikin, kielten, liikunnan sekä taide- ja taitoaineiden alueelta. Syksyn kurssitarjonta on nyt julkaistu ja kursseille ilmoittautuminen on alkanut.

Koronavirustilanne voi tuoda muutoksia kurssitarjontaan ja vaikuttaa kurssikohtaisiin maksimiosallistujamääriin. Kannattaa ilmoittautua ajoissa, jos haluat varmistaa paikkasi suosikkikurssillasi. Jos osallistujamääriä joudutaan pienentämään, valitaan osallistujat kursseille ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Ilmoittautuminen

Hailuodon kansalaisopiston kursseille ilmoittaudutaan sähköisesti Vuolle-opiston sivulla. Jokaisella kurssilla on viimeinen ilmoittautumispäivä. Muistathan ilmoittautua siihen mennessä, koska päätös kurssin toteuttamisesta tehdään sen perusteella, onko tuona päivänä tarpeellinen määrä osallistujia.

EU-tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaan ilmoittautumiset kansalaisopiston kursseille tapahtuvat Hellewi-kurssinhallintaohjelmassa (lisätietoja täältä kohdasta Rekisteriseloste). Suojatussa sovelluksessa annetut henkilötiedot välittyvät turvallisesti kursseille ilmoittautuvalta kansalaisopiston kurssiohjelmaan.

Peruutusehdot

Kurssille ilmoittautumisen voi perua 7 päivää ennen kurssin alkua maksuttomasti. Tämän jälkeen tapahtuneiden peruutusten osalta laskutetaan koko kurssihinta.

Opintoseteli

Opintosetelihinta on tarkoitettu työttömille, eläkeläisille ja yli 63-vuotiaille. Todistus etuuden saamiseksi on esitettävä osastovastaavalle kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Opintoseteliin oikeuttavat kurssien kohdalla on maininta erikseen.