Kansalaisopisto

Hailuodon kansalaisopiston toimisto on kiinni kesän ajan. Toimisto avautuu jälleen 27.7.

Kursseille voi kuitenkin ilmoittautua Hellewi-järjestelmän kautta koko kesän ajan. Katso ohjeet alta.

 Hailuodon kansalaisopisto on osa Vuolle-opistoa. Opetuksen suunnittelusta ja organisoinnista vastaa osastonjohtaja. Kurssitarjonta suunnitellaan kuntalaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kursseja on mm. musiikin, kielten, liikunnan sekä taide- ja taitoaineiden alueelta. Syksyn kurssitarjonta on nyt julkaistu ja kursseille ilmoittautuminen on alkanut.

Korona-virustilanne voi tuoda muutoksia kurssitarjontaan ja vaikuttaa kurssikohtaisiin maksimiosallistujamääriin. Kannattaa ilmoittautua ajoissa, jos haluat varmistaa paikkasi suosikkikurssillasi. Jos osallistujamääriä joudutaan pienentämään, valitaan osallistujat kursseille ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

 

Lisätietoja kursseista 27.7. alkaen:

 Opiston toimisto päivystää maanantaisin klo 15–18 kansalaisopisto(a)hailuoto.fi tai puh. 044 786 1607.

Osastonjohtaja Merja Julkunen on tavattavissa Hailuodon yläkoululla klo 15.30 – 17.30 seuraavina päivinä: 10.8. ja 24.8.

Ilmoittautuminen

Hailuodon kansalaisopiston kursseille ilmoittaudutaan sähköisesti Vuolle-opiston sivulla. Jokaisella kurssilla on viimeinen ilmoittautumispäivä. Muistathan ilmoittautua siihen mennessä, koska päätös kurssin toteuttamisesta tehdään sen perusteella, onko tuona päivänä tarpeellinen määrä osallistujia.

 EU-tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaan ilmoittautumiset kansalaisopiston kursseille tapahtuvat Hellewi-kurssinhallintaohjelmassa (lisätietoja täältä kohdasta Rekisteriseloste). Suojatussa sovelluksessa annetut henkilötiedot välittyvät turvallisesti kursseille ilmoittautuvalta kansalaisopiston kurssiohjelmaan.

 Peruutusehdot

Kurssille ilmoittautumisen voi perua 7 päivää ennen kurssin alkua maksuttomaksi. Tämän jälkeen tapahtuneiden peruutusten osalta laskutetaan koko kurssihinta.

Opintoseteli

Opintosetelihinta on tarkoitettu työttömille, eläkeläisille ja yli 63-vuotiaille. Todistus etuuden saamiseksi on esitettävä osastovastaavalle kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Opintoseteliin oikeuttavat kurssien kohdalla on maininta erikseen.