Muistutus: Ilmoittaudu Habitability-verkoston työpajaan

Hailuoto mukana uudessa saaristoyhteistyössä

Ankkurit ylös, tule mukaan!

Hailuodon kunta osallistuu Suomen asuttujen saarten ja saaristoyhteisöjen asuttavuutta, elinvoimaa ja vetovoimaisuutta vahvistavaan  Habitability-verkostoon.

Verkoston tavoitteena on lisätä saarten houkuttelevuutta asuinpaikkana parantamalla saaristoyhteisöjen elämänlaatua ja elinvoimaisuutta. Tavoitteena on myös luoda toimiva, maanlaajuinen ruohonjuuritason saaristoyhteisöjen verkosto.

Habitability-verkoston toimintaan kuuluu tapaamisia ja työpajoja. Ensimmäinen työpaja järjestetään tiistaina 1.2.2022, klo 13–16. Työpajassa käsitellään Habitability-verkostoa ja kerrotaan asuttavuusanalyysin tekemisestä. Työpaja toteutetaan etänä Zoom-yhteydellä ja se on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Toivomme laajaa osallistumista, kaikki kiinnostuneet asukkaat, yhdistykset, järjestöt, elinkeinotoimijat sekä kuntapäättäjät ja julkisten palvelujen tuottajat ovat tervetulleita!

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta: https://survey.abo.fi/lomakkeet/14120/lomake.html
Osallistuminen ensimmäiseen työpajaan ei edellytä sitoutumista verkoston toimintaan. Lue lisää verkostosta: https://www.abo.fi/…/siaa…/temanatverket-habitability/