Hailuoto – sovellus

Hailuodon kunta sekä Hailuoto Green & Blue -hanke julkistivat Hailuoto -sovelluksen 14.5.2021. Sovellus on tarkoitettu kuntalaisille, matkailijoille sekä kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita Hailuodosta sekä sen kohteista. Sovellus on ladattavissa AppStoresta Applen iOS-laitteisiin sekä Google Play -kaupasta Android-laitteisiin, ja se löytyy sovelluskaupoista nimellä ”Hailuoto”.

Hailuoto -sovelluksen avulla käyttäjä löytää ajankohtaisimman tiedon muun muassa paikallisista yrityksistä ja palveluista, tapahtumista sekä uutisista helposti ja nopeasti. Sovelluksessa voi mm. navigoida retkeilyreiteillä, tarkastaa yritysten yhteystiedot ja palvelut sekä tallentaa oman puhelimen kalenteriin, vaikka tärkeimmät tapahtumat. Myös lautta-aikataulu ja kunnan tärkeät yhteystiedot on löydettävissä sovelluksesta.

-Sovellus on toteutettu Hailuodon Elinkeinotoimijat ry:n ja Hailuodon kunnan yhteisessä Hailuoto Green & Blue -hankkeessa. Hankkeen avulla pyritään lisäämään palvelujen löydettävyyttä sekä helpottamaan saatavuutta. Sovelluksen lisäksi hankkeessa kehitetään Visit Hailuoto toimintamalli sekä uusia matkailutuotteita- ja palveluita, jotka ovat saatavilla jo kesäsesongilla 2021, iloitsee hankekoordinaattori Saana Peurasaari.

Tulevaisuudessa sovellusta kehitetään lisää ja kehitysideoita otetaan vastaan myös sovelluksen käyttäjiltä. Tavoitteena on saada sovelluksesta monipuolinen kokonaisuus ja helpottaa Hailuodossa asiointia ympärivuotisesti.

 

Sovellus on ladattavissa AppStoresta Applen iOS-laitteisiin. Sovelluksen löytää nimellä ”Hailuoto”.

https://apps.apple.com/fi/app/hailuoto/id1566657292?l=fi

 

Sovellus on ladattavissa Google Play Kaupasta Android-laitteisiin. Sovellus on myös ladattavissa alla olevasta linkistä:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app_hailuoto.layout