Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelut 900x350

Useat toimijat järjestävät Hailuodossa erilaisia ohjelmapalveluja. Palvelut voivat olla retkiä, kiertoajeluja, opastuksia, kursseja tai erilaisia teemapäiviä Hailuodossa. Ohjelmapalveluja on tarjolla myös vaikkapa polttareihin! Ohjelmasta voidaan räätälöidä juuri toiveittesi ja tarpeittesi mukainen. Ohjelmapalveluja järjestetään niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille. Tutustu myös paikallisoppaiden palveluihin.

Kalastusretket

Arto Vähämetsä järjestää kalastusretkiä niin veneellä kesällä kuin moottorikelkalla talvella.

Pääasiassa retkiä järjestetään talvella

Lisätietoja:

Arto Vähämetsä, Pöllän mökkimajoitus
Puh. 0400168675
pollanmokkimajoitus@gmail.com


LuotoRent

Sähkömaastopyörien vuokraukset. Sähkömaastopyörällä pääset helposti tutustumaan Hailuodon ainutlaatuisiin maisemiin. Vuokraa pyörä tai varaa paikkasi ohjatulle pyöräretkelle. Ryhmille räätälöimme mielellämme juuri toiveidenne mukaisen retken.

LuotoRent

Luovontie 687, 90480 Hailuoto

040 860 1363

sakari@luotorent.fi

www.luotorent.fi

 


Rentovilla

Retriittejä ja palautumista

Äänimaljahieronnassa harmoniset maljat soivat kehosi päällä (kiinni kehossa) sekä kehosi ympärillä. Hieronta syvärentouttaa ja aktivoi vagushermoa, lepohermostosi pääkytkintä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Hoito vaikuttaa myös aivoaaltojen taajuuksiin konkreettisesti rauhoittaen aivojen toimintaa ja tuoden ne lepotilaan, jossa päivän kiireinen ajatusvirta antaa tilaa alitajunnalle, luovuudelle ja oivalluksille.

Ääni kulkeutuu koko kehon läpi. Ääniresonanssi avaa kehon tukoksia kuten kireitä lihaksia ja tehostaa kehon nestekiertoa ja verenkiertoa eli palauttaa kehoa. Tämä aktivoiva vaikutus voi näkyä mm. kipujen, turvotuksen tai puutumisen vähenemisenä.

Yhteystiedot:


Retken teemana ruoka

Art Food Design järjestää ruokatuoteretkiä ja saaren opastuksia. Myös kiertoajelut

Lisätietoja:

Kauko Ervasti
0407710700


Luontoon ratsain

Heikkisen Haka järjestää ratsastusta islanninhevosilla aitauksessa ja maastossa.


Villiyrtit hyötykäyttöön

VilliVoima järjestää villiyrttikursseja ja sieniretkiä. Ryhmille järjestettävät retket voivat olla kestoltaan kahdesta tunnista kahteen päivään.


Luotsihotellin ohjelmapaketit ryhmille

Luotsihotelli tarjoaa ryhmille valmiita ohjelmapaketteja. Lisätietoja löydät täältä.


Panimokierrokset ryhmille

Kiinnostaisiko sinua ja tuttaviasi kuulla Hailuodon Panimon tarina ja oppia miten olutta pannaan? Hailuodon Panimo tarjoaa panimokierroksia ryhmille. Panimo tuottaa saksalaistyylistä luomuolutta, jonka pääraaka-aineet ovat saaren puhdas ja pehmeä pohjavesi sekä paikallinen luomuohramallas. Panimo sijaitsee kunnan keskustaan tultaessa huoltoasemaa vastapäätä, Luovon Puojin naapurissa. Panimo toimii ympärivuotisesti, ja sen yhteydessä on tunnelmallinen Pubi&Puoti, johon mahtuu kerrallaan noin 50 asiakasta. Pubin molemmilla puolilla on terassi. Panimolla tapahtuu paljon varsinkin kesäaikaan. Kannattaa seurata Facebook-sivujamme ja Instagramia! Tiedustelut p. 044 9862223.


Paikallisoppaat

Paikallisopasringissä on mukana hailuotolaisia eri alojen ihmisiä. Paikallisoppaat tarjoavat opastuspalveluitaan tunnin kohdeopastuksista koko päivän bussiopastuksiin. Opastusten sisältöä ja kestoa voi suunnitella oppaan kanssa ryhmän toiveiden mukaan, mutta myös valmiita ehdotuksia löytyy.

Kohteina voivat olla muun muassa Marjaniemen majakkakotiseutumuseo Kniivilä sekä Hailuodon kirkko ja hautausmaa. Ohjelma voidaan rakentaa myös ryhmän valitseman teeman ympärille. Teemoja voivat olla muun muassa Hailuodon eläimistö ja kasvisto, kansallismaisema ja suojeluohjelmat, maasto- ja ratsastusopastukset, kulttuurihistoria ja tarinat sekä kirjailijoiden ja kuvataiteilijoiden Hailuoto. Opastuksia saa myös englanniksi. Yhteystiedot: hailuodonpaikallisoppaat@gmail.com, puh. 040 556 2572


Pirteä

VoimaFlow rannalla 1h. Lihaskuntoliikkeitä virtaavina sarjoina rannalla, kuunnellen meren kohinaa ja pehmeän hiekan hieroessa jalkapohjia. Marjaniemi tai Pöllä.

Rantahaaste 3-4h. Haluatko todella tuntea meriluonnon olosuhteet iholla, itseäsi haastaen? Tässä treenissä hiekka pöllyää ja vesi roiskuu. Liikunnallisia tehtäviä rannalla ja rantavedessä, mahtava kokemus kaveri- tai työporukoille! Sopii kuntoilua harrastaville. Kulku lähtöpisteelle joko omalla autolla tai kuljetus paikalliselta taksiautoilijalta lisämaksusta, kysy tarjous! Keskiniemi tai Huikku.

Yhteystiedot:

Ota yhteyttä ja personoidaan Sinun / Teidän näköinen liikuntatuokio! Hyvää oloa, elinvoimaa ja iloa elämään!