Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelut 900x350

Useat toimijat järjestävät Hailuodossa erilaisia ohjelmapalveluja. Palvelut voivat olla retkiä, kiertoajeluja, opastuksia, kursseja tai erilaisia teemapäiviä Hailuodossa. Ohjelmapalveluja on tarjolla myös vaikkapa polttareihin! Ohjelmasta voidaan räätälöidä juuri toiveittesi ja tarpeittesi mukainen. Ohjelmapalveluja järjestetään niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille. Tutustu myös paikallisoppaiden palveluihin.

Kalastusretket

Arto Vähämetsä järjestää kalastusretkiä niin veneellä kesällä kuin moottorikelkalla talvella.

Risteily kalastusalus Jussalla

Miniristeilyllä kalastusalus Jussalla näet Marjaniemen mereltä päin.

Lisätietoja

Riitta Rantapirkola
Puh. 040 770 1239

Tuomo Annunen
Puh. 040 014 2954

Retken teemana ruoka

Art Food Design järjestää ruokatuoteretkiä ja saaren opastuksia.

Luontoon ratsain

Heikkisen Haka järjestää ratsastusta islanninhevosilla aitauksessa ja maastossa.

Villiyrtit hyötykäyttöön

VilliVoima järjestää villiyrttikursseja ja sieniretkiä. Ryhmille järjestettävät retket voivat olla kestoltaan kahdesta tunnista kahteen päivään.

Ohjelmapaketteja ryhmille

Luotsihotelli tarjoaa ryhmille valmiita ohjelmapaketteja, kuten muun muassa kumilauttapooloa, InHouse derbyä tai jousiammuntaa! Lisätietoja löydät täältä.

Panimokierrokset ryhmille

Kiinnostaisiko sinua ja tuttaviasi kuulla Hailuodon Panimon tarina ja oppia miten olutta pannaan? Hailuodon Panimo tarjoaa panimokierroksia ryhmille. Panimo tuottaa saksalaistyylistä luomuolutta, jonka pääraaka-aineet ovat saaren puhdas ja pehmeä pohjavesi sekä paikallinen luomuohramallas. Panimo sijaitsee kunnan keskustaan tultaessa huoltoasemaa vastapäätä, Luovon Puojin naapurissa. Panimo toimii ympärivuotisesti, ja sen yhteydessä on tunnelmallinen Pubi&Puoti, johon mahtuu kerrallaan noin 50 asiakasta. Pubin molemmilla puolilla on terassi. Panimolla tapahtuu paljon varsinkin kesäaikaan. Kannattaa seurata Facebook-sivujamme ja Instagramia! Tiedustelut p. 044 9862223.