Kaupat ja muut palvelut

Hailuodossa on kattavasti palveluita matkailijan eri tarpeisiin.

SEO Hailuoto

Hailuodossa on huoltoasema. SEO Hailuodossa on kahvio sekä tarvike- ja varaosamyyntiä.

Puutarha Merivilja

Puutarha Merivilja on avoinna kesäkuukausina joka päivä klo 9.00-19.00. Puutarha sijaitsee lähellä kylän keskustaa.

K-Market Marjakas

K-Market Marjakas myy elintarvikkeita. Kaupan yhteydessä on asiamiesposti, Alkon tilauspalvelu, Veikkaus ja Toto. Kaupasta saa myös metsästyslupia.

Sale Hailuoto

Sale Hailuoto myy elintarvikkeita. Kaupan yhteydessä on Rotuaarin apteekin palvelupiste, josta voit hankkia itsehoitolääkkeitä ja muita apteekkitavaroita kaupan aukioloaikoina. Reseptilääkkeet toimitetaan Saleen. Salessa on lisäksi Veikkauksen piste.

Pohjanmaan Hunajakeskus

Hanki Hailuodossa tuotettuja luonnonkukkien lajihunajia mm. hillasuon hunajaa Pohjanmaan Hunajakeskuksesta. Soittamalla etukäteen varmistat, että olemme paikalla. Hunajaa on myynnissä myös käsityömyymälä Luovon Puikkarissa Marjaniemessä sekä Ravintola Iltalennossa Hailuodon keskustassa.

Hailuodon Osuuspankki

Hailuodossa on oma Osuuspankin toimipiste. Hailuodon Osuuspankki on avoinna arkisin klo 10.00-13.00. Ajanvarauksella pankissa voi asioida maanantaisin klo 10.00-16.00 ja tiistaista perjantaihin klo 9.00-18.00.

Parturikampaamo Emmy

Kyläkeskuksessa Osuuspankin rakennuksessa palvelee Parturikampaamo Emmy. Emmyn palveluita ovat hiustenleikkaukset, värikäsittelyt, rakennekäsittelyt, ripsien ja kulmien kestovärjäys, kampaukset ja meikkaukset.

Hailuodon Halstari Oy

Hailuodon Halstari Oy on Marjaniemessä sijaitseva kalasavustamo, jolla on savustamon yhteydessä oma myymälä.

Hailuodon Taksipalvelut T. Siekkinen

Taksipalvelut Hailuodossa. Tilataksi 1+8. P. 040-1506 906.