Matkailuauto- ja vaunupaikat, telttailu

Matkailuauto- ja vaunupaikkoja vuokraa:

Hailuodon Majakkapiha Marjaniemessä

Majakkapiha vuokraa myös vierasvenepaikkoja Marjaniemen vierasvenesatamasta. Marjaniemessä on monipuoliset palvelut lähellä ja paljon nähtävää ja koettavaa.

Lisätietoja ja varaukset

Hailuodon Majakkapiha

Ailasto

Ailasto on vanha Kaartotien kansakoulu, joka on rakennettu vuonna 1926. Ravintolana Ailastolla on pitkät perinteet aina 70-luvulta viime vuosiin saakka. Ailaston uudet tuulet tuovat mukanaan ohjelmapalvelut ja välinevuokrausta kahvila- ja majoitustoiminnan lisäksi. Kahvilasta löytyy anniskeluoikeudet. Matkaparkissa on 25 asuntoauto/telttapaikkaa, joista viisi on sähköllä. Huoltorakennuksessa on sauna, keittiö ja saniteettitilat. Yläkerran vanhasta opettajan asunnosta löytyy kaksi kahden hengen idyllistä majoitushuonetta. Ailaston läheltä löytyy hyvät ulkoilumaastot mm. Hyypänmäki. Bussipysäkki on Ailaston kohdalla ja voit vuokrata mummopyörän, jolla polkea pyörätietä pitkin kylälle. Ailaston sisustus huokuu historiaa ja rauhallisuutta. Tuotteissa panostetaan paikallisuuteen, pientuottajiin sekä ekologisuuteen. Tule nauttimaan kupposellinen kahvia höystettynä karjalaisella vieraanvaraisuudella. Aukioloajat: Tarkasta ajankohtaiset aukioloajat verkkosivuiltamme.

Lisäpalvelut : Hailuodon mökkihuolto Nuorisotyö
info@ailasto.fi
0400254600
Luovontie 798 , 90480 Hailuoto

 

Katso kohteet kartalla Hailuoto -sovelluksesta

 

Telttailu

Jokamiehenoikeudet mahdollistavat tilapäisen oleskelun ja yöpymisen alueilla, joilla liikkuminen on sallittua. Yöpyminen esimerkiksi telttaillen on sallittua 1-2 vuorokauden ajan, mutta pidempiaikaiseen leiriytymiseen tarvitaan aina maanomistajan lupa. Mistään yöpymisestä ei saa aiheutua häiriötä maanomistajalle. Taukotupia ei ole paloturvallisuusriskin vuoksi tarkoitettu yöpymiseen.