Maatila- ja majatalomajoitus

Heikkisen maatilamajoitus

Maatilamajoitus Heikkinen sijaitsee Hailuodossa Ojakylässä, noin 18 kilometriä lauttarannasta. Hailuodon keskustaan on matkaa noin neljä kilometriä. Maatilamajoitus Heikkisen pihapiirissä on kaksi talviasuttavaa mökkiä. Minimivuokra-aika on 1 viikko.

Lisätietoja ja varaukset

Heikkisen maatilamajoitus

Ravintola Luoto

Ravintola Luoto tarjoaa majatalomajoitusta Marjaniemessä. Luoto sijaitsee Marjaniemessä punaisessa puutalossa majakan ja meren vieressä. Ikkunoista on merinäköala. Ravintola Luodossa on majoitusmahdollisuus kymmenelle henkilölle. Luodossa on kaksi kahden ja kaksi kolmen hengen huonetta yläkerrassa ja alakerrassa on ravintolatila. Ravintolatilaa vuokrataan myös yksityiskäyttöön esimerkiksi kokouksiin ja juhliin. Luoto on avoinna ympäri vuoden.

Lisätietoja ja varaukset

Ravintola Luoto

Sinisen Pyörän Kievari

Sinisen pyörän kievari tarjoaa jokaisena vuoden aikana elämyksen kodinomaisessa ympäristössä. Kievari sijaitsee lähellä Hailuodon kylän keskustaa. Kievari on kunnostettu vanhaa kunnioittaen ja hurmaavat yksityiskohdat tekevät Kievarista viehättävän lomapaikan. Tilat sopivat niin yksityistilaisuuksiin kuin suurempiin juhliin ja kokoustiloiksi. Kesällä juhlat ja häät voi järjestää pihapiirissä. Tanssilattiaksi taipuu vilja-aitta ja teltat takaavat juhlaväen kuivana pysymisen sateen sattuessa.

Lisätietoja ja varaukset

Sinisen Pyörän Kievari