Maatila- ja majatalomajoitus

Ravintola Frans Kitchen&Bar

Ravintola Frans Kitchen&Bar tarjoaa majatalomajoitusta Marjaniemessä. Frans Kitchen&Bar sijaitsee Marjaniemessä punaisessa puutalossa majakan ja meren vieressä. Ikkunoista on merinäköala. Ravintolan yläkerrassa on majoitusmahdollisuus kymmenelle henkilölle: kaksi kahden ja kaksi kolmen hengen huonetta yläkerrassa. Ravintolatilaa vuokrataan myös yksityiskäyttöön esimerkiksi kokouksiin ja juhliin. Frans Kitchen&Bar on avoinna ympäri vuoden.

Lisätietoja ja varaukset

Ravintola Frans Kitchen&Bar

Ailasto

Ailasto on vanha Kaartotien kansakoulu, joka on rakennettu vuonna 1926. Ravintolana Ailastolla on pitkät perinteet aina 70-luvulta viime vuosiin saakka. Ailaston uudet tuulet tuovat mukanaan ohjelmapalvelut ja välinevuokrausta kahvila- ja majoitustoiminnan lisäksi. Kahvilasta löytyy anniskeluoikeudet. Matkaparkissa on 25 asuntoauto/telttapaikkaa, joista viisi on sähköllä. Huoltorakennuksessa on sauna, keittiö ja saniteettitilat. Yläkerran vanhasta opettajan asunnosta löytyy kaksi kahden hengen idyllistä majoitushuonetta. Ailaston läheltä löytyy hyvät ulkoilumaastot mm. Hyypänmäki. Bussipysäkki on Ailaston kohdalla ja voit vuokrata mummopyörän, jolla polkea pyörätietä pitkin kylälle. Ailaston sisustus huokuu historiaa ja rauhallisuutta. Tuotteissa panostetaan paikallisuuteen, pientuottajiin sekä ekologisuuteen. Tule nauttimaan kupposellinen kahvia höystettynä karjalaisella vieraanvaraisuudella. Aukioloajat: Tarkasta ajankohtaiset aukioloajat verkkosivuiltamme.

Lisäpalvelut : Hailuodon mökkihuolto Nuorisotyö
info@ailasto.fi
0400254600
Luovontie 798 , 90480 Hailuoto

 

Maatilamajoitus Heikkinen

Tilalla on kaksi erillistä mökkiä maatilan pihapiirissä saaren keskiosassa.  Vuokraamme mielellään viikoksi tai pidemmäksi aikaa kerrallaan.

Maatilamajoitus Heikkinen
pekka.heikkinen1945@gmail.com
0400 184475
Heikkisentie 38, 90480  Hailuoto