Pohjolan rengastie

Pohjolan rengastie on kokemusrikas reitistö Oulun seudulla autoilijoille, perheille, luontoilijoille ja julkista liikennettä suosiville.

Pohjolan rengastie palvelee monipuolisesti kaiken ikäisiä lomailijoita. Sopivia reittikokonaisuuksia löytyy niin luonto- kuin aktiivilomailijoille sekä perheille. Rengastie sopii erinomaisesti myös kaupunkilomailijoille, jotka haluavat nauttia päiväretkistä alueella. Oulusta on mahdollista tehdä
päiväretkiä muun muassa Hailuotoon, Rokua Geoparkiin, Syötteelle, Kalajoelle, Raaheen ja Liminkaan. Pohjolan rengastiellä voi liikkua patikoiden lukuisia metsäpolkuja pitkin, tehdä pyörällä itselle parhaiten sopivan pituisia retkiä tai nauttia pohjolan ainutlaatuisista maisemista autolla tai vaikka moottoripyörällä.

Reitin voi kulkea osissa – tai jos lomaa riittää – kiertää läpi koko 800 kilometriä pitkän rengastien. Pohjolan rengastie on saavutettavissa myös julkisilla liikennevälineillä, jolloin lomaan on helppo yhdistää useampiakin alueen luontokohteita ja -nähtävyyksiä. Juna vie alueelle helposti. Tunnin kestäviä lentoja Helsingistä Ouluun on päivittäin useita.

Tutustu Pohjolan regastiehen tästä

Kesällä 2021 Pohjolan rengastiellä järjestettiin päiväretkiä Hailuotoon. Päiväretkiä on luvassa jälleen vuodelle 2022.

Tunnelmia rengastieltä kesältä 2021

 

Päiväretket Hailuotoon 2021 kesällä

Saaga Travelin Luotobussi

Luotobussin sivulla

Taksikyydit mantereen ja Hailuodon välillä
Liityntäyhteydet ennakkotilauksesta esimerkiksi Oulun rautatieasemalta ja lentoasemalta Hailuotoon. Tilaukset ja hintatiedustelut puh. 08 655 5100 tai myynti@saagatravel.fi.

Oulu-Hailuoto-Oulu Bussi nro. 59

Hailuotoon ajaa vakiovuoto, bussi numero 59. Tutustu bussin aikatauluihin tästä:
matkat@v-alamaki.fi

+35885629100 ja +358505143855