Päiväretket Oulusta Hailuotoon – kesä 2021

Pohjolan Rengastie

Pohjolan rengastie on kesän kokemusrikas reitistö Oulun seudulla autoilijoille, perheille, luontoilijoille ja julkista liikennettä suosiville.

Pohjolan rengastie palvelee monipuolisesti kaiken ikäisiä lomailijoita. Sopivia reittikokonaisuuksia löytyy niin luonto- kuin aktiivilomailijoille sekä perheille. Rengastie sopii erinomaisesti myös kaupunkilomailijoille, jotka haluavat nauttia päiväretkistä alueella. Oulusta on mahdollista tehdä
päiväretkiä muun muassa Hailuotoon, Rokua Geoparkiin, Syötteelle, Kalajoelle, Raaheen ja Liminkaan. Pohjolan rengastiellä voi liikkua patikoiden lukuisia metsäpolkuja pitkin, tehdä pyörällä itselle parhaiten sopivan pituisia retkiä tai nauttia pohjolan ainutlaatuisista maisemista autolla tai vaikka moottoripyörällä.

Reitin voi kulkea osissa – tai jos lomaa riittää – kiertää läpi koko 800 kilometriä pitkän rengastien. Pohjolan rengastie on saavutettavissa myös julkisilla liikennevälineillä, jolloin lomaan on helppo yhdistää useampiakin alueen luontokohteita ja -nähtävyyksiä. Juna vie alueelle helposti. Tunnin kestäviä lentoja Helsingistä Ouluun on päivittäin useita.

Tutustu Pohjolan regastiehen tästä

Päiväretket Hailuotoon

Saaga Travel tarjoaa henkilökuljetuspalveluita mantereelta Hailuotoon sekä toteuttaa tilauksesta räätälöityjä matkoja Hailuotoon ja muihin Oulun seudun kohteisiin.

Luotobussi

Kesällä 2021 Saaga Travelin Luotobussi liikennöi Oulun keskustasta Hailuotoon lauantaisin ajalla 3.7.-7.8. Linja ajetaan takuulähtönä.

Aikataulu:
Meno Oulu-Hailuoto
10.30 Oulun kaupungintalo (Kirkkokadun puoli)
12.20 Hailuodon keskus (Luovon Puoji/Hailuodon Panimo)
12.30 Marjaniemi

Paluu Hailuoto-Oulu
16.30 Marjaniemi
16.50 Hailuodon keskus (Luovon Puoji/Hailuodon Panimo)
18.30 Oulun kaupungintalo (Kirkkokadun puoli)

Menopaluun hinta 30 €.
Lue tarkemmat tiedot ja osta liput

Luotobussin sivulla

Taksikyydit mantereen ja Hailuodon välillä
Liityntäyhteydet ennakkotilauksesta esimerkiksi Oulun rautatieasemalta ja lentoasemalta Hailuotoon. Tilaukset ja hintatiedustelut puh. 08 655 5100 tai myynti@saagatravel.fi.

Oulu-Hailuoto-Oulu Bussi nro. 59

28.7. klo 9:15- 19:30 Kesäpäivä Hailuodon Marjaniemessä 32 €
Sama retki ohjelmassa myös 14.7., 28.7. ja 4.8.

Matkaan sisältyy:
– kuljetus Oulun linja-autoasema – Hailuoto – Oulun linja-autoasema (Bussi 59)
– lounas Luotsihotellissa
– opastettu (1 h) kävelykierros Marjaniemessä

Kokonainen kesäpäivä Hailuodon kauniissa luonnossa! Saavumme Hailuotoon aamupäivällä ja bussi kuljettaa kohti saaren päänähtävyyttä, eli Marjaniemen kalastajakylää. Välillekin voi jäädä, mutta silloin pitää itsenäisesti hypätä bussin kyytiin linjan 59 aikataulun mukaisina aikoina.

Kun saavumme Marjaniemeen, vietämme aluksi hieman vapaa-aikaa ja aloitamme yhteisen tutustumiskierroksen puoliltapäivin. Hailuoto-opas kertoo meille kalastajakylän historiasta ja nykypäivästä, sekä sen merkittävimmistä rakennuksista. Hailuodon kuuluisat haaksirikot ovat oma lukunsa.

Kierroksen päätteeksi saamme myös vinkkejä vapaa-ajanviettoon iltapäivälle. Pakkaa mukaan retkeily- tai uimavarusteet, tai mikset ottaisi mukaan omaa pyörääsi!

Marjaniemen kuuluisaan majakkaan voi tutustua omatoimisesti kävelykierroksen jälkeen. Retkemme hintaan sisältyy kevyt lounas kahveineen Luotsihotellissa (salaattipöytä & päivän keitto, leipä & levite, vesi, mehu, kahvi/tee, pikkumakea).

Ryhmän koko 10 – 20 hlöä.
Tutustu Hailuodon retkeilykohteisiin
Tutustu Hailuotoon

Paluukuljetus Ouluun lähtee hotellin edustalta olevalta kääntöpaikalta klo 18.15.
Tarkemmat aikataulutiedot retken kulusta saat varauksen yhteydessä.

Lisätietoja ja varaukset:
matkat@v-alamaki.fi

+35885629100 ja +358505143855