KotiTV – Arkiliikuntaa, muistikuntoutusta ja kulttuuria ikäihmisille omalta tv-kanavalta

KotiTV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä klo 11-13. Ohjelmat sisältävät eri toimintakyvyn tasoille sopivia harjoitteita. Kunto-ohjeita toistetaan viikottain, jolloin liikesarjat tulevat tutuiksi, muisti vetreytyy ja saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus ikäihmisen toimintakykyyn.

Etäpalvelut suunnitellaan yhdessä ikäihmisten kuntoutuksen ja etäoppimisen ammattilaisten kanssa, kuntien vanhustyön toimijoiden ja omais- ja vanhusverkostojen asiantuntijoita kuullen.

Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmassa on mm. etäohjattuja museokierroksia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia ja digi-opetusta.

 

Kanavatiedot

Antenni-tv:n
kanavapaikalla
33
Elisan ja Telian
kaapeli-tv:n
kanavapaikalla
66
Ålcomin
partneroperaattorit
kanavapaikalla
99

 

Ohjelma-aika

Liikunta- ja muistikuntoutus joka arkipäivä klo 11-12

Kulttuuri ja oppiminen joka arkipäivä klo 12-13

Klo 11:00 Istumafysio
Klo 11:15 Muistijumppa
Klo 11:30 Seisomafysio
Klo 12:00 Kulttuuri ja oppiminen

Kuntoutustunnit ruotsiksi maanantaisin ja perjantaisin klo 10-11.

KotiTV kanavapaikka

Kanavat ja näkyvyys

KotiTV toivottaa hyvää joulun odotusta!
Avaamme joululahjana KotiTV:n ohjelmasisällön levityksen koko Suomen ikäihmisille ajalle 28.11-31.12.2022. KotiTV näkyy antennitalouksissa sekä Telian, Elisan ja Ålcomin partneroperaattoreiden talouksissa.

Palvelukanavan näkyvyyden mahdollistavat sairaanhoitopiirit ja sote-alueiden kunnat.

KotiTV:n antenniverkon näkyvyyden voit helposti tarkistaa Digitan AntenniTV:n kartta ja saatavuus -palvelusta. Valitse kartan oikeasta reunasta TV-kanavat ja valitse aukeavasta kanavavalikosta KotiTV. Tämän jälkeen karttanäkymään päivittyy KotiTV:n tarkat näkyvyysalueet.

Katso KotiTV:n näkyvyys