Koronarokotustilanne Hailuodon kunnassa 13.9.

Ensimmäisen rokoteannoksen osalta Hailuodon kunnassa on saavutettu 79 prosentin rokotekattavuus. Yhteensä 773 kuntalaista on saanut ensimmäisen rokoteannoksen. Toisen rokotteen osalta yhteensä 628 kuntalaista on saanut rokoteannoksensa, tämä on 66 prosenttia kunnan väestöstä.

Molempia rokoteannoksia annetaan yhä ja kuka vain voi varata rokotusajan. Ensimmäinen rokoteannos varataan numerosta 020 6306060 (puheluun vastaa Pihlajalinna). Soitathan numeroon vain kerran ja annat puhelun soida loppuun saakka, sieltä soitetaan sinulle takaisin.

Toisen rokotteen osalta rokotusajan voi varata heti kun ensimmäisestä rokotteesta on kulunut 6 viikkoa. Hailuodossa on käytössä PfizerBioNTech Comirnaty- ja Modernan Spikevax-rokotteet. Toinen rokoteannos voi olla myös eri valmiste, kuin ensimmäisellä kerralla annettu valmiste, mikäli samaa rokotevalmistetta ei ole saatavilla samaan aikaan. Toinen rokotusaika varataan numerosta 044 4973 543.

Rokotuksista huolimatta on edelleen tärkeää noudattaa korona-ajan yleisiä turvallisuusohjeita, huolehtia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta sekä käyttää maskeja suositusten mukaisesti.

*Valmiusaste ilmoitettu rokotteen haluavien kuntalaisten osuudesta
**Luku ilmoitettu kaikista Hailuodossa rokotetuista, myös sote-henkilöstö

*Valmiusaste ilmoitettu rokotteen haluavien kuntalaisten osuudesta
**Luku ilmoitettu kaikista Hailuodossa rokotetuista, myös sote-henkilöstö