Koronarajoitusten ajan palvelut Hailuodon kirjastossa toukokuussa 2020

Koronarajoitusten ajan palvelut Hailuodon kirjastossa

 

Vain uloslainaus toukokuussa

Normaalit aukioloajat 

ti 10-16,

ke ja pe 14-20

puh. 044-4973 565

sposti: kirjasto@hailuoto.fi

Hailuodon kirjastossa uloslainaus on mahdollista 8.5. alkaen. Voit lainata tai varata kirjoja ottamalla yhteyttä Hailuodon kirjastoon puhelimitse tai sähköpostilla. Kirjastonhoitaja tekee lainauksen puolestasi ja kirjat saa noutaa kirjaston tuulikaapista nimeä vastaan. Voit myös tehdä omilla kirjastokortin tunnuksilla varauksia ja noutaa varauksesi tuulikaapista. Huomioithan, että lehtisali ja lainausosaston tilat ovat kiinni 1.6. saakka.

Tuulikaapissa on myös poistokirjahylly, josta voit napata kirjoja mukaan. Myös frisbeegolfkiekkoja saatava.

Kaikkien lainojen eräpäivät on myöhennetty 8.6. asti. Seutuvaraukset tulevat jälleen saareen, ensimmäiset saapumisilmoitukset lähtevät 19.5. Siihen asti omalta kirjastotililtä sivulla outi.finna.fi voi katsoa, mitkä varaukset ovat saapuneet noudettaviksi.

Pika-asiointi ja ongelmatilanteet ratkaiseva puhelin- ja sähköpostipäivystys toimivat aukioloaikoina. Jos haluat käyttää e-Kirjastoa ja tulla e-asiakkaaksi, täytä e-kirjastokorttihakemus osoitteessa outi.finna.fi/Feedback/Form/EA .

Kesäkuun alusta lainausosasto ja lehtisali avataan asioinnille, asianmukaisin turvavälimerkinnöin ja asiointitiskin pleksein.

Tapahtumia järjestetään kesäkuussa.

terv. Kari / Hailuodon kirjasto