Kirkonkylän asemakaava-alueen maanomistajille lähetetty kirjeet, vastausaikaa 17.3. asti

Kirkonkylän asemakaava-alueen päivitys on aloitettu ja maanomistajille on lähetetty kirjeet aiheesta. Hailuotoon toivotaan ja tarvitaan uusia asukkaita. Väestön odotetaan kasvavan saaressa kiinteän yhteyden myötä ja uusia asukkaita varten on kaavoitettava uusia rakennuspaikkoja. Hallittu väestönkasvu toteutetaan kaavoituksen kautta sovittamalla uudet rakennuspaikat kansallismaisemaan ja olemassa olevaan rakenteeseen. Aiheesta kiinnostuneet voivat tutustua aineistoon täältä: Kirkonkylän rakennuskaavan päivitys OAS.

Toivomme jokaiselta maanomistajalta vastausta kirjeen mukana olleeseen kyselyyn 17.3.2023 mennessä. Mikäli olet oheisen kirjeen ja kyselyn saanut, voit toimittaa sen täytettynä kunnanviraston postilaatikkoon, postitse palautuskuorella tai skannattuna/kuvalla sähköpostiin kunnanvirasto@hailuoto.fi. Tässä kyselylomake vielä täytettävänä pdf-tiedostona – sen voi tallentaa täytettynä itselle ja lähettää meille sähköpostin liitteenä.

Toivottavasti tapaamme yleisötilaisuudessa ja voimme yhdessä kaavoittaa kyläkeskusta kunnan etujen mukaisesti uusille asukkaille!