Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Hailuodon asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Tiedote 11.11.2022
Julkaisuvapaa heti

Joulun rakastetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.2022. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Hailuodossa joulukortteja kerätään Hailuodon kirjastossa, osoitteessa Luovontie 61D.

– Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä tai ostamalla joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 14.11.–5.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Hailuodossa kortteja voidaan tehdä myös joulukorttipajoissa. Jos haluat järjestää joulukorttipajan, olethan yhteydessä viestintä- ja markkinointisuunnittelija Annukka Loukolaan, puh. 040 576 9800 tai annukka.loukola@hailuoto.fi.

Hailuodon keräyspiste, eli Hailuodon kirjasto, on auki ti klo 10–16, ke klo 12–18 ja pe klo 12–18. Kirjastoon pääsee kirjastokortin avulla myös omatoimiaikana, eli ti-pe klo 8–20 sekä lauantaina klo 10–14. Aukioloaikojen ulkopuolella kortteja voi myös jättää kirjaston postilaatikkoon.

Kaikki keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia

Kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia
Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost

Lisätiedot:
Hailuodon kunta, viestintä- ja markkinointisuunnittelija Annukka Loukola annukka.loukola@hailuoto.fi / 040 576 9800

Hailuodon kunta, kirjastonhoitaja Mirka Jantunen mirka.jantunen@hailuoto.fi / 044 4973 565

Siskot ja Simot ry, toiminnanjohtaja Eero Väisänen eero.vaisanen@siskotjasimot.fi / 0505453145
Siskot ja Simot ry, kampanjakoordinaattori Sari Simonen joulupostia@siskotjasimot.fi / 041 312 1979