Expired: Haussa vastaava sairaanhoitaja – hakuaikaa jatkettu

Haku päättyy: 14.9.2017 klo 23:59
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukainen

Ilmoitus jätetty: 27.6.2017 klo 8:00
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työavain: 145839

Tehtävän kuvaus
Haemme Hailuodon vanhuspalveluihin vastaavaa sairaanhoitajaa vakinaiseen virkaan. Vastaava sairaanhoitaja toimii tehostetussa palveluasumisessa ja kotihoidossa esimiehenä sekä sairaanhoidollisissa tehtävissä. Palvelukoti Saarenkartano on 19-paikkainen ja kotihoidon piirissä on noin 16 asiakasta. Viran hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon valinnassa.

Henkilökunta on palveluasumisessa kolmivuorotyössä ja kotihoidossa kaksivuorotyössä. Vastaavan sairaanhoitajan työ on tällä hetkellä päivätyötä. Vastaava sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja hän vastaa asukkaan hoidon koordinoinnista ja hoitoon osallistuvan työryhmän työnjohdosta vuorossaan. Sinulta edellytetään vastaavana sairaanhoitajana vahvaa työnjohdollista osaamista, jota olet hankkinut vähintään kolmen vuoden esimiestyökokemuksella. Lisäksi sinulta edellytetään vahvaa hoitotyön osaamista ja innostusta palvelujen uudistamistyöhön Näihin olet hankkinut vähintään kahdeksan vuoden työkokemuksen sairaala- ja/tai terveyskeskustyössä ja/tai vanhuspalveluissa.

Työn sisältö voi muuttua organisaation ja palvelujen uudistuessa. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja suorittamiasi lisä- ja täydennyskoulutuksia sairaanhoidollisiin tehtäviin sekä esimiestyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Alkuperäiset todistukset ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) myöntämä ammatinharjoittamisoikeus sairaanhoitajana tarkistetaan virkaan valittaessa.
Koeaika on 4 kuukautta. Palkkaus KVTES:n mukainen

Hakemukset jätetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Yhteystiedot
Vt. perusturvajohtaja Arja Rantapelkonen p. 044 4973 520 ja sairaanhoitaja Minna Huttunen p. 0444973551, s-postit: etunimi.sukunimi@hailuoto.fi.

Työnantajakuvaus
Hailuoto on maalaismainen ja idyllinen 1000 asukkaan kunta Perämeren saaristossa. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Perinteinen pienen kunnan keskus palveluineen luo turvallisen ilmapiirin kaikille niille, jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireestä ja maaseudun rauhasta. Hailuodossa voi lomailla, elää ja asua turvallisesti.