Expired: Haussa terveydenhoitaja toistaiseksi voimassa olevaan toimeen

Hailuodon perusturvapalveluissa, terveyskeskuksen neuvolassa ja vastaanotolla on haettavana terveydenhoitajan toistaiseksi voimassa oleva toimi.  Terveydenhoitaja toimii laaja-alaisessa neuvola- ja kouluterveydenhoitajan työssä noin puolet työajasta ja noin puolet vastaanottotyössä, jossa on sekä itsenäistä ajanvarausvastaanottoa että avustavaa työtä lääkärin vastaanotolla. Käytössä on Mediatri potilastietojärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali-ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (terveydenhoitaja AMK) tai aikaisempi terveydenhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Edellytämme tehtävään valittavalta vähintään kolmen vuoden työkokemusta laaja-alaisesta neuvolatyöstä ja valmiutta työnkuvan muutoksiin.

Arvostamme vahvaa kansansairauksien hoitotyön osaamista, aktiivista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työaika on 38,75 h/vk. Palkkaus KVTES:n mukainen. Koeaika on 4 kuukautta.

Alkuperäiset todistukset ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) myöntämä ammatinharjoittamisoikeus terveydenhoitajana tarkistetaan toimeen valittaessa.

Valitun on ennen toimen  vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Hakemukset jätetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Työ alkaa: 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukainen
Työavain: 149948

Työsuhteen kesto: vakinainen
Työsuhteen luonne: kokoaikatyö
Haku päättyy: 25.9.2017 klo 23:59

Yhteystiedot:
Vt. perusturvajohtaja Arja Rantapelkonen ajalla 11.-22.9. puh. 044 4973 520. Sairaanhoitaja Anneli Viitaluoma ajalla 4.9, 7.9., 11.9 ja 14.9 klo 8-16 puh 044 4973 553. Vastaava lääkäri Pirkko Hyrynkangas-Järvenpää, jättämällä sähköpostiin soittopyynnön joko Arja Rantapelkoselle tai Anneli Viitaluomalle. S-postit: etunimi.sukunimi@hailuoto.fi

Työnantajakuvaus:
Hailuoto on maalaismainen ja idyllinen noin 1000 asukkaan kunta Perämeren saaristossa. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Perinteinen pienen kunnan keskus palveluineen luo turvallisen ilmapiirin, kaikille niille jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireestä ja maaseudun rauhasta. Hailuodossa voi lomailla, elää ja asua turvallisesti.