Expired: Haussa sosiaalityöntekijä – hakuaikaa jatkettu

Sosiaalityöntekijä

Hailuodon kunta, Perusturvapalvelut

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaalityön ammattilaista Hailuodon kunnan perusturvapalveluihin. Sosiaalityöntekijän virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.11.2017 alkaen. Valitun työntekijän toivotaan aloittavan perehdytyksen ja vuosilomien sijaistamisen vuoksi työnsä 1.8.2017. Viran hakuaikaa on jatkettu  ja aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon valinnassa.

Maaseutumaisessa pienessä alle 1000 asukkaan saaristokunnassamme toimit sosiaalityöntekijänä laajalla vastuualueella. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa on mahdollista toteuttaa ammattiosaamistasi ja kehittää työtä. Tarjoamme työnohjauksen ja teemme lähinaapurikuntien kanssa säännöllistä verkostoyhteistyötä. Työhön ei sisälly virka-ajan ulkopuolista sosiaalipäivystystä. Ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätön.  Virka on määräaikaisesti kokoaikainen, viikkotyöaika on 37,50 h. Virkapohja on tällä hetkellä 81,8 %.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 3 § mukainen pätevyys; ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015 3§, 7 §, 32 §). Edellytämme sosiaalityöntekijältä hyvää sosiaalihuoltolain ja erityislakien sisällön tuntemusta, itsenäistä, tavoitteellista ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Käytössämme on Effica-ohjelma.

Tule töihin luovaan ja rohkeaan joukkoomme. Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus kuntarekryyn. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika virassa on neljä kuukautta. Ennen viransijaisuuden vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilasta ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 502/2002 3§ mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsuttavien on hyvä tietää, että haastattelut pidetään Hailuodossa maanantaina 7.8.2017.

Työ alkaa:                                       1.8.2017 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus:                                        KVTES:n mukainen
Työavain:                                        143282

Työnantajakuvaus

Hailuoto on maalaismainen ja idyllinen kunta Perämeren saaristossa. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Perinteinen pienen kunnan keskus palveluineen luo turvallisen ilmapiirin, kaikille niille jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireestä ja maaseudun rauhasta. Hailuodossa voi lomailla, elää ja asua turvallisesti.

Yhteystiedot

Sosiaalityöntekijä Mirja Seinijoki ma-pe klo 12-13 p. 044 4973 521 ja vt.perusturvajohtaja Arja Rantapelkonen ajalla 2.8.2017 klo 10-14  p. 044 4973520. Sähköpostit etunimi.sukunimi@hailuoto.fi.