Hailuodon Siikamarkkinoiden ohjelma on julkaistu – Pääesiintyjänä Arppa!

Hailuodon perinteikkäiden Siikamarkkinoiden 9.10.-10.10.2021 esiintyjäohjelma on nyt julkaistu. Koko markkinaviikonlopun aikana on tarjolla monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Siikamarkkinoiden portit aukeavat lauantaina klo 10. Tapahtuman avaa klo 11:00 Hailuodon kunnanhallituksen puheenjohtaja Maarit Parrila.

Lauantain ohjelma on toteutettu yhdessä Hailuodon Musiikkipäivien muusikoiden Silja Lassilan, Sinikka Ala -Leppilammen, Ville Mankkisen, Ari Kivelän sekä Jackie Shinin kanssa, luvassa on siis klassisen musiikin pienkonsertteja koko lauantain ajan. Sunnuntain pääesiintyjänä on kovassa nosteessa oleva artistitulokas Arppa. Vilpittömällä musiikillaan hurmaavan Arpan musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa. Arpan äänimaailma sekä energinen improvisaatioon perustuva live-elämys on vailla vertaansa. Musiikkiesitysten lisäksi markkinaväkeä lämmittelee ostoslihasten venyttelyjumpalla koko viikonlopun Ärsyttävän pirteä PT Emmi Hämäläinen.

Lauantaina kulttuurinnälkäisiä hemmotellaan Luotsihotellin Luotosalissa Louhela & Lastikka Kirjallisuustunnilla, jossa ovat haastattelussa kirjailija Liisa Louhela sekä runoilija Pirkko Lastikka. Ohjelmassa kuullaan myös molempien teoksia kirjailijoiden itsensä lukemana. Liisa Louhela on hailuotolainen kirjailija, jonka esikoisteos Kaikkeus on meidän ilmestyi tänä vuonna. Pirkko Lastikka on hailuotolainen runoilija, jonka tuorein ja odotettu runokokoelma Aallokkokivi julkaistiin elokuussa. Lastikka on uusimmalla teoksellaan jo toista kertaa ehdokkaana Botnia-palkinnon saajaksi.

Sunnuntaina Luotsihotellin Luotosalissa käynnistyy koko päivän ajan pyörivä RentoVillan palautumisen ja rentoutumisen työpaja, jossa kävijät pääsevät testaamaan muun muassa. äänimalja- ja pallohierontaa.

Lapsille tekemistä tarjoilevat koko viikonlopun ajan useat eri toimijat. Luvassa on muun muassa ilmaista poniajelua, arpajaisia, vohvelinpaistoa ja rastisuunnistusta.

 

Muistathan että Siikamarkkinoille järjestetään bussikuljetus Oulusta ja Hailuodosta

Tervetuloa tapahtumaan koko perheen voimin!

Lataa ohjelma pdf versiona itsellesi