Hailuodon Siikamarkkinoiden myyjähaku on alkanut

 

Hailuodon perinteisiä Siikamarkkinoita vietetään Marjaniemessä 9.–10.10.2021. Markkinoiden myyntipaikat ovat varattavissa 22.9. saakka. Markkinoille toivotaan erityisesti kalan, kalatuotteiden ja muiden lähiruokien myyjiä. Siikamarkkinoilla on perinteisesti ollut myynnissä myös käsitöitä. Markkinoille voi tulla myös markkinoimaan oman yrityksen tai yhteisön toimintaa.

Tänä vuonna tapahtumassa panostetaan erityisesti terveysturvallisen tapahtuman järjestämiseen ja kestäviin valintoihin. Seuraamme koko tapahtuman suunnittelun ajan päivittyviä aluerajoituksia ja ohjeita, sekä arvioimme tapahtuman riskejä. Jaamme ennakoivasti markkina-alueen erilaisiin osiin, joka mahdollistaa turvavälien pitämisen sekä myyjien että vierailijoiden keskuudessa.

Markkinaviikonlopun aikana nähdään tuttuun tapaan myös monipuolista ohjelmaa. Lauantaina esiintyy Bättre Folkissakin 2021 ihastuttanut Arppa ja sunnuntain ohjelma järjestetään yhteistyössä Hailuodon musiikkipäivien kanssa. Lisäksi markkinoilla on ohjelmaa ja tekemistä myös perheen pienimmille.

Lisätietoja myyntipaikkahinnoista löytyy osoitteesta www.hailuoto.fi. Myyjäksi voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen siikamarkkinat@hailuoto.fi tai puhelimitse numeroon 040 576 9800.

Myyjäkutsu Hailuodon yrittäjille

Myyjäkutsu Hailuodon ulkopuolella kirjoilla oleville yrittäjille

Lisätietoja:

Annukka Loukola
markkinointi- ja viestintäsuunnittelija, tapahtuman tuottaja
annukka.loukola@hailuoto.fi
+358 40 576 9800

­­