Hailuodon kunta hakee projektisuunnittelijaa

Hailuodon kunta hakee Hailuodon kestävästi uudistuvat retkeilyreitit -hankkeeseen projektisuunnittelijaa 15.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hankkeen tavoitteena on kehittää Hailuodon retkeilyreitistöä vetovoimaiseksi ja ympärivuotiseksi edistäen reittien monikäyttöisyyttä (vaellus ja pyöräily) sekä löytää uudenlaisia tapoja osallistaa useita eri toimijoita reittien osien sekä kohteiden ylläpitoon tulevaisuudessa.

ELY-keskus on myöntänyt Hailuodon kunnalle hankerahoituksen retkeilyreitistön sekä luonto- ja kulttuurimatkailun kehittämiseen. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on kehittää Hailuodon retkeilyreitistöä kaksivaiheisesti: 1) investoinnit ja 2) yhteistyö, palvelumuotoilu ja tiedottaminen. Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa reitistöä kunnostetaan ja parannetaan investoinneilla, jotka kohdistetaan maastomuokkauksiin, rakenteisiin ja opasteisiin. Toinen vaihe pitää sisällään yleistä kehittämista kolmen teeman kautta: yhteistyö, palvelumuotoilu ja tiedottaminen. Hankeaika on 03.10.2022-30.9.2024.

Haemme hankkeen toteuttajaksi projektisuunnittelijaa. Projektisuunnittelija vastaa hankkeen raportoinneista, projektipalavereiden ja ohjausryhmän kokousten organisoinnista, työpajojen järjestämisestä, hankinnoista ja yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa. Tehtäviin sisältyy hankkeen toteutuksen koordinointi yhteistyössä kunnan ja ELY-keskuksen työryhmän kanssa.

Projektisuunnittelijalta edellytämme:

– Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai käytännön työkokemusta
– Hyvä hanketyön tuntemus ja osaaminen
– Erinomaista suunnittelu- ja organisointikykyä
– Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme erityisesti teknistä koulutusta ja työkokemusta. Myös matkailu- ja/tai kulttuurialan kokemus luetaan eduksi.

Hakuaika 8.2.2023 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset mahdollisen haastattelun yhteydessä.

 

Lue lisää ja jätä hakemuksesi:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektisuunnittelija-497004/