Hailuodon kunta hakee koulunkäynninohjaajaa

Haemme Hailuodon kunnan perusopetukseen koulunkäynninohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hailuodon koulu on pieni koulu, jossa on oppilaita vuosiluokilla 1-9. Meillä on uusi, toimiva koulurakennus ja lämminhenkinen työyhteisö. Tehtävään sisältyy koulunkäynninohjaajan työn lisäksi toimiminen iltapäiväkerhon toisena ohjaajana. Koulun loma-aikoina koulunkäynninohjaaja sijaistaa Hailuodon kunnan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävissä.

Koulutusvaatimuksena on koulunkäynnin ohjaajan tai lähihoitajan tutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Arvostamme hakijan itsenäistä ja aktiivista työotetta, joustavuutta sekä yhteistyötaitoja. Erityisesti painotamme kykyä kohdata perusopetusikäiset oppilaat.

Palkkaus ja työsopimuksen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikosrekisteriote. Hailuodon kunta käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

 

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Hailuodon kunta Luovontie 176 90480 Hailuoto, käyntiosoite on Luovontie 61 A. Mainitse hakemuksessa koulunkäynninohjaaja/Oppiva saari. Hakemukset on toimitettava 16.1.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä:

Sivistysjohtaja Kaija Sipilä kaija.sipila@hailuoto.fi 044 497 3560

 

Jätä hakemuksesi:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/koulunkaynninohjaaja-487811/