Hailuodon jäätien aukioloa voi pian seurata Hailuoto-sovelluksesta

Jäätien rakentumisen vaiheita seurataan tällä hetkellä Touhu-Palveluiden Facebook-sivuilla tarkasti. Alkutalven kovat pakkaset enteilivät nopeasti avautuvaa jäätietä, mutta lauhat kelit ja kovat myrskytuulet ovat hidastaneet tien jäätymistä. Jäätien takaa löytyy Touhu-Palveluiden luottomies Juha Toppi. Touhu-Palvelut on rakentanut Hailuodon jäätien jo 10 vuoden ajan ja yritys hoitaa myös sen aukiolosta tiedottamisen.

Tänä talvena Jäätien seurantaan on kehitetty uusi, nopean aukiolotiedon tarkistamiseen suunniteltu työkalu. Seurantatyökalu löytyy Hailuoto-sovelluksen etusivulta, josta käyttäjä pääsee katsomaan jäätien reaaliaikaisen aukiolon. Sovelluksessa näkymä näyttää, onko jäätie auki vai ei, ja milloin päivitys on tehty.

  • Uusi kanava mahdollistaa sen, että tien käyttäjä voi nopeasti vilkaista matkaan lähtiessä onko jäätie auki. Tämä uusi kanava auttaa jäätien käyttäjiä ja vapauttaa meidän omaa aikaamme tien ylläpitoon. Yhä jatkossakin, tarkemmat tiedot sekä jäätien kuulumiset päivitetään meidän perinteiselle Facebook-sivullemme, kertoo Juha Toppi.

 

Voit ladata Hailuoto-sovelluksen käyttöösi tästä, jolloin saat jäätieseurannan myös puhelimeesi.

 

Jäätien seurantaan johtava sivu näyttää Hailuoto-sovelluksessa tältä.