Hae kunnanjohtajaksi Hailuotoon

Hailuodon kunta etsii noin 1 000 asukkaan ja 650 vapaa-ajan asukkaan saaristokuntaan osaavaa ja innovatiivista kunnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tule johtamaan ja kehittämään kuntaamme vastuullisesti ja kestävästi!

Hailuoto on idyllinen ja omaleimainen Perämeren saari. Kulttuurikunnan kaunis luonto ja kansallismaisema luovat upeat puitteet sujuvalle arjelle, uusille oivalluksille ja kehittämiselle.

Etsimme aloitteellista ja vuorovaikutustaitoista kipparia, joka haluaa kehittää kuntaamme strategisesti ja pitkäjänteisesti. Sinulla on kokemusta johtamisesta, tuntemusta kunnan toiminnasta ja hyvä taloudellinen osaaminen.

Kunnanjohtajan virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (hallinto-, yhteiskunta-, oikeus- tai kauppatieteissä), hyvää kunnallishallinnon ja -talouden osaamista sekä erityisesti käytännön kokemusta kunnan johtotehtävistä ja henkilöstöjohtamisesta.

Arvostamme tuntemusta muutosjohtamisesta, elinkeinojen kehittämisestä ja edunvalvonnasta sekä hyviä yhteiskuntasuhteita ja yhteistyökykyä kunnan sidosryhmien kanssa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen www.kuntarekry.fi kautta 21.1.2022 klo 12 mennessä. Hakemukseen tulee liittää erillinen ansioluettelo. Kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset sekä työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Osana valintaprosessia toteutetaan soveltuvuusarviointi valituille hakijoille. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Virkaan valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.