Hae kulttuurin elämysopaskoulutukseen!

Oulun kaupungin Kulttuurin elämysoppaat -hanke etsii taiteen, kulttuurin ja matkailun tekijöitä kolmanteen ja kokonaan etänä toteutettavaan valmennukseensa. Valmennus alkaa 9.8.2022 ja päättyy 3.11.2022 ja mukaan pääsee 25 osallistujaa. Osallistujat pääsevät verkostoitumaan, kehittämään uusia potentiaalisia tulonlähteitä ja löytämään uusia yleisöjä matkailijoista tai vaikkapa hoitolaitosten asukkaista. Valmennukset ovat suunnattu yli 25-vuotiaille Pohjois-Pohjanmaalla, jotka ovat työttömiä, työttömyysuhan alla olevia, vajaatyöllistettyjä tai toistuvaistyöttömiä. Myös työssä käyvät ja yrittäjät voivat osallistua. Valmennukseen voivat myös osallistua muualla asuvat, jos valmennuksessa tehtävä pilotti toteutetaan Pohjois-Pohjanmaalla.  Valmennettaville tarjotaan myös mahdollisuus osallistua opintomatkalle Tsekkiin syyskuun lopulla.

Osallistujat luovat hankkeen palvelumuotoiluvalmentajan tuella taide- ja kulttuurielämyksiä matkailijoille tai haavoittuvassa asemassa oleville kohderyhmille. Näitä elämystuotteita pilotoidaan yhteistyössä pohjoispohjalaisten matkailu- tai hyvinvointialojen toimijoiden kuten matkailuyrittäjien tai sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajien kanssa.

Hakuaika päättyy 29.6.2022.

Lisätietoa valmennuksen sisällöstä ja aikatauluista sekä hakulomake: Kulttuurin elämysoppaat -valmennus, ryhmä 3 (lyyti.fi)

 

Kysymyksiin vastaa:

Liisa Ronkainen

Projektipäällikkö

Kulttuurin elämysoppaat – uutta työtä kulttuurin ja matkailun risteysalueelle

liisa.ronkainen@ouka.fi

+ 358 40 354 6873