Hae Hailuodon kouluun koulutsemppariksi

Oletko positiivinen sekä yhteistyökykyinen työntekijä ja haluaisitko työskennellä kasvatuksen ja opetuksen kentällä?

Olisitko sinä Hailuodon koulun uusi koulutsemppari? Hailuodon koulu on pieni koulu, jossa on oppilaita vuosiluokilla 1-9. Meillä on uusi, toimiva koulurakennus ja lämminhenkinen työyhteisö. Pääset osaltasi kehittämään Oppivan saaren toimintakulttuuria yhdessä hyvässä työyhteisössä. Tarjoamme hyvän ja arvostavan työilmapiirin. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa asennetta.

Haemme koulutsempparia määräaikaiseen tehtävään ajalle 13.3. – 3.6.2023 (tai sopimuksen mukaan). Koulutsempparin työaika jakautuu 65% peruskoulun ja 35% varhaiskasvatuksen kesken. Työnkuva on lisäresurssina toimimista lapsi- ja oppilasryhmissä sekä esimerkiksi lasten ja nuorten tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamista, ryhmäyttämistä tai muuta oman vahvuusalueesi mukaista ohjaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- tai opetusalan tutkinto, mutta otamme huomioon myös muut kelpoisuudet. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry-palvelun kautta 6.3.2023 klo 15 mennessä.