Alle 18-vuotiaiden harrastus- ja kerhotoiminta

Oppiva saari tiedote
26.1.2021

Tule mukaan harrastamaan. Alle 18-vuotiaiden harrastus- ja kerhotoiminta on käynnissä. Ilmoittaudu mukaan!

Kunnanhallituksen päätösten mukaisesti lasten ja nuorten harrastustoiminta on käynnistynyt 19.1. alkaen rajoitetusti (enintään 10 hlön ryhmissä ja turvallisuusohjeita noudattaen). Toiminta on käynnissä ja kerhoihin mahtuu vielä mukaan. Kerhoihin voi ilmoittautua suoraan paikan päällä tai ilmoittautumalla hankkeen koordinaattorina toimivalle Annukka Loukolalle, sähköposti: annukka.loukola@edu.hailuoto.fi. ja puh. 040 671 3662. Annukka hoitaa tiedotuksen, yhteydenpidon kerholaisiin, vanhempiin, ohjaajiin, aikataulutuksen, koulun tila-asiat ym. suunnittelun tästä eteenpäin. Otathan siis kerho- ja harrastustoimintaan liittyvissä kysymyksissä ja ehdotuksissa suoraan yhteyttä Annukkaan.

Hailuodon koulu ja nuorisotoimi saivat kevääksi 2021 mukavasti tukea Suomen harrastamisen mallin pilottihankkeen toteuttamiseen. Hankerahoitus on suunnattu lasten ja nuorten koulupäivän yhteydessä järjestettävien kerhojen ja harrastusten tukemiseen.  Kerho- ja harrastustoiminta on säännöllistä ja perheille maksutonta. Tiloina ovat koulun tilat sekä koulun välittömässä yhteydessä olevat tilat, liikuntahalli, kuntosali ja kirjasto.

Tutustu alustavaan lukujärjestyssuunnitelmaan. Aikataulut voivat jonkin verran muuttua ja samoin ryhmiä voimme jakaa useampaan esim. ikäryhmittäin tarpeen mukaan. Ohjelmassa on mm. puutyöpaja, bändikerho ohjattu kuntosali, liikuntakerhoja eri ikäisille, luova tanssi, showtanssi, lautapelikerhoja, Safkasankarit-kerhoja, näytelmäkerho, koodikerho, elokuvaajat ja lukupiiri. Ohjaajina toimivat alan hailuotolaiset osaajat ja opettajat.

Yhteisenä tavoitteenamme on saada mahdollisimman moni hailuotolainen lapsi ja nuori mukaan harrastustoimintaan ja kehittää tätä mallia edelleen lisäämällä toiveharrastuksia ja esimerkiksi kädentaitojen aktiviteetteja jo kevään aikana. Tavoitteena tällä koko Suomen harrastamisen malli -projektilla on, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi ainakin yksi harrastus. Uusia ideoita ja toimintaakin kevääseen mahtuu. Jos olet kiinnostunut kerhon tai harrastustoiminnan ohjaamisesta, ota yhteyttä Annukkaan.

Intoa harrastamiseen Hailuodossa!

Terveisin,

Kaija-sivistysjohtaja ja Petri-nuoriso- ja vapaa-aikasihteeri