Hailuodossa on peruskoulu, jossa on 88 oppilasta. Koulun pihapiirin vanhin rakennus on vuodelta 1911 ja uusin on keväällä 2013 valmistunut koulurakennus. Rakennukset muodostavat toimivan kokonaisuuden, jossa vanhojen rakennusten viehättävyys yhdistyy uuden koulurakennuksen ja liikuntahallin ajanmukaisuuteen.

Koulun välittömässä läheisyydessä on lähiliikunta-alue. Koulukeskuksen läheltä löytyvät myös tenniskenttä/kaukalo, pururata ja urheilukenttä. Kunnan kirjaston sijainti samassa pihapiirissä on merkittävä lisä koulun käytössä oleviin materiaaleihin.

Opetus

Hailuodon koulun opettajat pyrkivät kasvattamaan yhdessä vanhempien kanssa oppilaista perustaidot ja -tiedot hallitsevia toiset huomioonottavia ja hyvin käyttäytyviä nuoria, jotka menestyvät jatko-opinnoissaan.

Koulu tarjoaa tasokasta koulutusta oppilailleen ja saari tarjoaa lapsille turvallisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Kannustava ja myönteinen ilmapiiri sekä hyvät käytöstavat toimivat koulun teemoina hyviin oppimistulokseen pyrittäessä.

Perusopetuksen tavoitteet määritellään valtakunnallisessa opetussuunnitelmassa. Uusi opetussuunnitelma on otettu käyttöön porrastetusti vuosina 2017, 2018 ja 2019.

Kunnanhallitus on kokouksessaan 18.6.2019 hyväksynyt 1.-9. vuosiluokan opetussuunnitelman. Koko peruskoulua koskeva opetussuunnitelma otettiin käyttöön syksyllä 2019. Opetussuunnitelmatyö jatkuu edelleen mm. varhennetun kieltenopetuksen osalta.

Oppimisen ja koulunkäynnin tuki

Oppimisen ja koulunkäynnin tuen tarkoitus on auttaa lapsia ja nuoria oppimistavoitteiden saavuttamisessa ja tukea heidän kasvuaan ja kehitystään.

Opetushenkilökunnan sähköpostiosoitteet

Peruskoulun opetushenkilökunnan (opettajien ja koulunkäynninohjaajien) sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@edu.hailuoto.fi.

Rehtorilla, koulusihteerillä ja keittäjällä sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hailuoto.fi.

Katso kaikki yhteystiedot täältä.

Tuntijaosta näet, kuinka opetukseen käytettävä tuntimäärä jaetaan eri oppiaineiden kesken. Peruskoulujen tuntijaosta päättää valtioneuvosto määrittämällä oppiaineiden vähimmäistuntimäärät. Lisäksi muut opetukseen liittyvät tiedostot alla.

Kommentit on suljettu.

Sulje hakuikkuna